ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΣάς στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ

ΠΑΣάς στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ

Κέρδισε 1-0 ο δικέφαλος και ανέβηκε στην 5η θέση

Βάρδα: Ο αγώνας της μάνας για το παιδί της για να συνεχίσει το παιδί της να πηγαίνει στο σχολείο




Σκληρό αγώνα για να συνεχίσει το παιδί της να φοιτά στο δημοτικό σχολείο Βάρδας δίνει μάνα που διαμένει με τον εννιάχρονο γιό της στο Συρμπάνι.
Η 55χρονη Κ. Λ. (τα πλήρη στοιχεία της στη διάθεση παντός ενδιαφερόμενου),  μέχρι

Πύργος: Ξυλοδαρμός γιατρού στα επείγοντα του νοσοκομείου






Μάρτυρες στον ξυλοδαρμό γιατρού, την ώρα που προσέφερε ιατρική βοήθεια σε θύμα τροχαίου ατυχήματος, έγιναν όσοι βρέθηκαν χθες το πρωί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πύργου, από

Δεκαπεντάχρονος σκότωσε το εξάχρονο αγοράκι στην Κομοτηνή


Δεκαπεντάχρονος σκότωσε το εξάχρονο αγοράκι στην Κομοτηνή
Ο έφηβος δολοφόνος ομολόγησε το έγκλημα και ήταν αυτός που υπέδειξε στην Αστυνομία που είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι του αγοριού - Είχε δέσει χειροπόδαρα το παιδάκι - Τι είπε ο ιατροδικαστής στο protothema.gr

Παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας ο Ταξίαρχος Κώστας Στεφανόπουλος


Παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας ο Ταξίαρχος Κώστας Στεφανόπουλος
Στην Ηλεία παραμένει για τρίτο χρόνο ως Αστυνομικός Διευθυντής του νομού ο Ταξίαρχος Κώστας Στεφανόπουλος. Αυτό επισημοποιήθηκε μετά την ανακοίνωση της απόφασης των τοποθετήσεων των Ταξιαρχών από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Μένει να δούμε αν θα παραμείνουν και οι Αστυνομικοί Διευθυντές σε βαθμό, που υπηρετούν στο Επιτελείο ή μετακινηθούν σε άλλη θέση.
Τοποθετήσεις - Μετακινήσεις Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας

Έκτακτο Δελτίο Καιρού από την ΕΜΥ με καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια


Έκτακτο Δελτίο Καιρού από την ΕΜΥ με καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ από χθες Δευτέρα . Από το Ιόνιο και η Δυτ. Ελλάδα ξεκινά η κακοκαιρία με καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και χιόνια στα ορεινά.

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες! Σφοδρές καταιγίδες και χιόνια


Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες! Σφοδρές καταιγίδες και χιόνια
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

- Νέο κύμα κακοκαιρίας από τη νύχτα, πιο έντονα τα φαινόμενα Παρασκευή και Σάββατο
- Η χώρα μπαίνει ξανά στην... κατάψυξη και αναμένονται χιόνια και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο
- Δείτε πού θα χιονίσει και τις θερμοκρασίες που αναμένονται σε όλη τη χώρα
- Αναλυτική πρόγνωση για την Τρίτη και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Ιανουαρίου