ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Βάφεται κόκκινο το πρωτάθλημα



ΣΠΑΝΟΥΛΗΣΑγκαλιά με το  πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το μπρέικ στο ΟΑΚΑ (76-69), προηγούνται 2-0 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και έχουν... match ball.

Συνελήφθησαν πέντε νεαροί για λαθραίο καπνό στον Πύργο

Πέντε άτομα ηλικίας 18, 19, 20, 21 και 21 ετών αντίστοιχα συνέλαβαν αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στον Πύργο, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς ύστερα από έλεγχο που έγινε στο όχημα που επέβαιναν εντοπίσθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού βάρους ενός κιλού.

Χρυσή βράβευση για το Olympia Golden Beach Resort & Spa από το Travelife



Ένα ακόμα βραβείο προστέθηκε πρόσφατα στη συλλογή του Olympia Golden Beach Resort & Spa. Μετά τον τίτλο του “Best Small and Luxury Hotel” για την Ελλάδα στα “International Hotel Awards 2015” αλλά και το “Certificate of Excellence” με το οποίο βραβεύθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το

Ηλεία: Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί σε τροχαίο



troxaio_peripolΔύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη στις δύο τα ξημερώματα στην περιοχή της Βάρδας. Οι αστυνομικοί επέβαιναν

Ξεμείναμε από αστυνομικούς στην Ηλεία


asty1aΔραματικές ελλείψεις από την οργανική δύναμη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας που αγγίζουν το 30%

Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Επιμένει η αστάθεια στα ορεινά – Ζεστό στο Σαββατοκύριακο


aithrioskairosΒελτιώνεται σταδιακά ο καιρός στην Ηλεία με την αστάθεια να επιμένει προσφέροντας ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά νότια και ανατολικά του νομού.

Καιρός: Η πρόγνωση της Πέμπτης- Πού θα βρέξει


Καιρός: Η πρόγνωση της Πέμπτης- Πού θα βρέξει

Τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Πέμπτη στα ηπειρωτικά, κυρίως το απόγευμα. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ


1870
Ιδρύεται στο Άμστερνταμ η ζυθοποιία Άμστελ (Amstel). To 1968 θα εξαγοραστεί από τη Χάινεκεν (Heineken)
1931