ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Το VIDEO της εκδρομής του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας στο youtube

Συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια  που βγάλαμε στην εκδρομή του συλλόγου μας και φτιάξαμε ,ύστερα από αρκετό κόπο, ένα υπέροχο videο διάρκειας 53 λεπτών ..
Έτσι μπορείτε να απολάυσετε όλες τις σκηνές τις υπέροχης εκδρομής μας ..
Μέσα στο video υπάρχουν όλα τα μέρη που περάσαμε , τις τοποθεσίες που επισκεφτήκαμε και φυσικά το γλέντι μας στο εστιατόριο της Βυτίνας...
συχωρέστε μας για τα ελάχιστα και ασήμαντα λαθάκια ...
Απολαύστε το............ 

Συμφώνησαν για ανασχηματισμό και νέα προγραμματική συμφωνία - Ξανανοίγει η ΕΡΤ με απόφαση του ΣτΕ


- Διασώζεται η κυβέρνηση με μία καταρχήν συμφωνία των τριών - Απομακρύνονται οι εκλογές
- Νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου την Τετάρτη
- Το ΣτΕ αποφάσισε ουσιαστικά "ναι στο κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά όχι στο μαύρο" - Αγκάθι η υλοποίηση της απόφασης
- Ουσιαστικά η απόφαση αυτή είναι η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά την Παρασκευή
- Ποιος φορέας θα λειτουργήσει τη δημόσια τηλεόραση και πόσοι εργαζόμενοι μέχρι την ίδρυση του νέου φορέα

Πύργος: Ανησυχία από τα αυξημένα κρούσματα πορνείας


 
Μεγάλες διαστάσεις προσλαμβάνει το κοινωνικό φαινόμενο της πορνείας ακόμα και από ανήλικες (ίσως) τσιγγάνες στον Πύργο.
Το θέμα αυτό που έχει καταγραφεί και δημοσιοποιηθεί και στο παρελθόν, χωρίς να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα αποτροπής του, έχει προκαλέσει την αντίδραση σύσσωμης της κοινωνίας του Πύργου και αποτελεί θέμα συζήτησης και πικρών σχολίων.

Συνενώνονται σε Aνώνυμη Eταιρεία τα λιμάνια Κατακόλου και Κυλλήνης!


Τα λιμάνια Κατακόλου-Κυλλήνης μέσα από ενιαία δική τους λειτουργία, αναμένεται να αποκτήσουν πολύ σύντομα μια νέα δυναμική που θα μπορεί να εγγυηθεί την περαιτέρω σωστή λειτουργία τους και βεβαίως την ανάπτυξή τους.

Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων


panelliniesΤέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις βάζει την Παρασκευή το υπουργείο Παιδείας,
οπότε και αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες. Οι βαθμολογικές επιδόσεις στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα θα αναρτηθούν, σύμφωνα με το Έθνος, στα σχολεία την ερχόμενη Παρασκευή 21 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι.

Καταργούνται και συγχωνεύονται Δημοτικά και Νηπιαγωγεία σε Αχαϊα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία


sxoleio_daskalos_mathitriaΣτη δημοσιότητα δόθηκε η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για τις "ιδρύσεις, προαγωγές, υποβιβασμούς, συγχωνεύσεις και καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων".
Σύμφωνα με την απόφαση:

Παραλία Μυρσίνης: Η θάλασσα ξέβρασε πτώμα γυναίκας - 62χρονη πνίγηκε το πρωί (Νεότερη ενημέρωση 20:54)


ptomaΤο πτώμα μιας γυναίκας ηλικίας μεταξύ 60 και 70 ετών ξέβρασε το μεσημέρι της Δευτέρας η θάλασσα στην παραλία της Μυρσίνης.

ΗΛΕΙΑ :Ηλεία: Η πρώτη καυτή εβδομάδα του φετινού καλοκαιριού – αναλυτική πρόγνωση


7/06/2013 - 12:40
kausonasΚαυτή η νέα εβδομάδα, η πρώτη του φετινού καλοκαιριού, με την θερμοκρασία στα όρια του καύσωνα 37-38οC το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη.
Τοπικά δεν αποκλείονται τιμές 39 με 40οC, καθώς θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί άνεμοι έως ισχυροί 6 μποφόρ οι οποίοι θα δρούν ως καταβάτες. Έτσι ονομάζονται

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη, με βόρειους ανέμους στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Ιουνίου