ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η ΑΦΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ {{Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ }}

Ο Σύλλογος Νεοχωριτών μΜυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνει την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου 2015 και ώρα 8 το βράδυ ...
Το δρώμενο {{Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ }} Ενα δρώμενο που όλοι συχωριανοί συνδημότες και φίλοι πρέπει να το παρακολουθήσουν ....Το τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του δρωμένου διαβάστε το στην αφίσα μας !!!


































εκ του ΔΣ του συλλόγου

Το video ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΕΒΗ -ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ





Μπορεί να μας παίδεψε λίγο αλλά πιστεύω κάναμε καλή δουλειά
Το video της εκδρομής του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας ... έτοιμο να το

Το Πανόραμα της ποδοσφαιρικής Ηλείας



Α1 Κατηγορία Βέρροιος – 29η αγωνιστική

Επιτυχημένος ο 1ος Μαραθώνιος Ολυμπίας


matathonios1a

Στην Ολυμπία έγινε η απονομή των μεταλλίων και στεφάνων ελιάς

Ρεπορτάζ Ελένη Παπαδοπούλου – φωτο Γιάννης Σπυρούνης

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Λεχαινά
Άμεση ήταν η εξιχνίαση κλοπής οχήματος στα Λεχαινά, από την Αστυνομία. Ο 71χρονος ιδιοκτήτης, απευθύνθηκε προχθες το πρωί στο Α.Τ Λεχαινών, δηλώνοντας την απώλεια του οχήματος του, το οποίο - σύμφωνα με τον ίδιο - εκλάπη έξω από το σπίτι του στα Λεχαινά, στο χρονικό διάστημα από τις 10:30 το βράδυ του Σαββάτου, μέχρι τις 7:30 το πρωί της Κυριακής. Λίγες ώρες αργότερα, στις 11:00 το πρωί, το αυτοκίνητο, ανευρέθη από αστυνομικούς του Α.Τ Βάρδας, στην περιοχή του Κουρτεσίου, και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη.
Πύργος
Την έβρισε και του υπέβαλε μήνυση. Ο λόγος για 41χρονη γυναίκα από τον Πύργο, που χθες το μεσημέρι, απευθύνθηκε στην Αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση στο σύζυγό της, για εξύβριση και απειλή.
patrisnews.com

Βασίλης Τσάκος πρόεδρος Νεοχωρίου Κυλλήνης : “Καμία ανταπόκριση από το Δήμο…”

 Αγροτικοί δρόμοι, αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων και το χρόνιο πρόβλημα του σχολείου που πλημμυρίζει, είναι μερικά από τα ζητήματα που αναζητούν λύσεις

Ηλεία: Προσπαθεί να έρθει η άνοιξη – Αναλυτική πρόγνωση


kairos-660_21
 Δεν αποκλείονται κάποιες τοπικές και ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες της Τρίτης. Κατά περιόδους καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα επικρατεί αυξημένη συννεφιά. Η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει ιδιαίτερα, μέγιστες τιμές 20 με 21 βαθμούς.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη


Τι καιρό θα κάνει την ΤρίτηΠαροδικές τοπικές βροχές στην ανατολική χώρα κυρίως στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο, οπού θα εκδηλωθούν και , βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στα δυτικά και βόρεια.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Μαρτίου