ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΚΑΣΤΡΟ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ...Κάστρο ΧΛΕΜΟΥΤΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ )

           Η επιστροφή των Ιπποτών

 
 
Ρομαντικοί ιππότες, ευγενικές πυργοδέσποινες, αγέρωχοι καβαλάρηδες και άριστοι τοξότες μας ταξίδεψαν σε μιαν άλλη εποχή , στην εποχή που το Χλεμούτσι βρισκόταν στις μεγάλες του δόξες...
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....

Κέρασαν... τεκίλες το φαβορί!

Με σκόρερ τους Μπουχαλάκη και Κολοβό η Εθνική Νέων υπέταξε με 2-1 το Μεξικό ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης στον πρώτο της αγώνα στο Μουντιάλ U20 της Τουρκίας.

Βουπρασία: Στα φραουλοχώραφα με ελέγχους και συλλήψεις ξανά η Οικονομική Αστυνομία


fraoulaΜεγάλη επιχείρηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού
για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, σε συσκευαστήρια και αγροτεμάχια στη Δυτική Αχαΐα και την Ηλεία.

Πύργος: Νοσοκόμα κατήγγειλε γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση


nosokomeio1Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες έρχεται στην επιφάνεια περιστατικό καταγγελίας για σεξουαλική παρενόχληση στο νοσοκομείο Πύργου.

Αυτά είναι τα 16χρονα αγγελούδια που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο

Μάτια δακρυσμένα, πρόσωπα σκυθρωπά, χείλη σφιγμένα  και στην ατμόσφαιρα ένα πικρό «γιατί» για τον άδικο χαμό της Σίας, της Κάτιας, της Μαρίας -Ειρήνης και της Μαρίνας!

Ηλεία: "Καρφώνουν" ο ένας τον άλλο στα αυθαίρετα


forofigadesΤο «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» είναι ελληνικό «ιδίωμα». Στην Ηλεία της υπανάπτυξης και εκεί που οι περισσότεροι έχουν καταπατήσει δημόσια κτήματα ή αιγιαλό,
εν μέσω κρίσης ο παραλογισμός συνεχίζεται.

ΚΑΙΡΟΣ; Στην Ηλεία


kalokaiΤην Κυριακή 23/6, περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί

Ο καιρός την Κυριακή


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή, με τη θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα να φτάνει στα ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς κελσίου. Στο αιγαίο βόρειοι άνεμοι τοπικά 6 μποφόρ.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Ιουνίου