ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Και σήμερα άσχημα τα νέα για το χωριό μας ....Ας τα μάθετε από αλλού ...πιστεύοντας ότι ο στόχος επετεύχθει


Τα νέα του χωριού μας αγαπητοί συχωριανοί από το πρωί είναι γνωστά .
Έγιναν κάποιες κλοπές στο χωριό μας έτσι δεν είναι ..????
Μάθαμε και τις δύο από πολύ νωρίς το πρωί ....Δεν

Πρώτος στη μάχη του Final-4 o Ολυμπιακός


Στις 7 μ.μ. το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στις 19:00 ώρα Ελλάδας θα γίνει το τζάμπολ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Αμαλιάδα: Για τον "άνθρωπο με το γαρύφαλλο", για την ελευθερία του ανθρώπου . . .


mpelo1

Εκδήλωση για τον Νίκο Μπελογιάννη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην γενέτειρά του

Ηλεία: Καθάρισαν και ξεχορτάριασαν το πέτρινο ρωμαϊκό θέατρο στο Λίντζι


LINTZI_1

Στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης Let’ s do it Greece Δυτικής Ελλάδας - Με πρωτοστάτες την Ομάδα Εθελοντών  Κάστρου του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης - Ο δήμος προωθεί μελέτη στατικότητας και αποκατάστασής του

Πήγε για ψάρεμα και έπιασε ένα θαλάσσιο τέρας βάρους 1,5 τόνου και μήκους δυο μέτρων


sunfish
Οι ψαράδες πολλές φορές υπερβάλλουν για τα κατορθώματα τους. Ωστόσο ένας Ινδονήσιος, σίγουρα μπορεί να υπερηφανεύεται για την τύχη και το ταλέντο του, μια και ψάρεψε ένα τέρας των ωκεανών βάρους 1,5 τόνου και δυο μέτρων.

450 δημότες του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης υποβλήθηκαν σε εξετάσεις οστικής μέτρησης


osteoporosi1Άκρως επιτυχημένη η  εκδήλωση προληπτικού ελέγχου & ενημέρωσης για την οστεοπορωση στα Λεχαινά το διήμερο 24 και 25 Απριλίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Αμαλιάδα
Έναν 66χρονο από την περιοχή της Αμαλιάδας συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας,

Στην Ανδραβίδα για τον «Ηνίοχο» ο Πάνος Καμμένος

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 
Στην τελική της ευθεία έχει μπει η διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων «Ηνίοχος 2015» και από το πρωί στον χώρο της 117 Πτέρυγας Μάχης Ανδραβίδας βρίσκεται και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος.

Ηλεία: Άνοιξη! – Αναλυτική πρόγνωση


ilios-synnefa-660
 
Με ανοιξιάτικο καιρό, χωρίς να προβλέπονται βροχές, με κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και σκόνη φεύγει ο Απρίλιος. Με καλοκαιρία θα κυλήσει και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Καιρός: Η πρόγνωση για την Τετάρτη


Καιρός: Η πρόγνωση για την Τετάρτη

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε την Τετάρτη στα δυτικά. Βελτίωση από το απόγευμα. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά και νότια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 29ης Απριλίου