ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ {{Ο ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ }} ((Aναδημοσιεύση))

Αναδημοσίευση

Αγαπητοί συγχωριανοί μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών φίλοι και φίλες.
Ο δεύτερος χρόνος λειτουργίας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ολοκληρώθηκε με σημαντική επιτυχία και θέλω να πιστεύω και εύχομαι , ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια .
Σε αυτά τα δύο χρόνια τόσο εγώ όσο και τα μέλη που ήταν αυτά τα δύο χρόνια ως μέλη του ΔΣ  και ως μέλη απλά του συλλόγου ζήσαμε όμορφες και σημαντικές στιγμές ,δεν έλειψαν οι δυσκολίες αλλά αυτά τα αφήνουμε στο παρελθόν και δεν ασχολούμαστε, γιατί η αγάπη μας για το χωριό μας και η ομοψυχία μας μας δένει σφιχτά και θέλουμε να συνεχίσουμε χωρίς κακίες και αντιπαλότητες .

ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι ,αύριο Κυριακή 27Ιανουαρίου 2013 και ώρα 10:30 πμ στην αίθουσα του συλλόγου μας στην οδό Γλάδστωνος 10 στον 8ο όροφο στην Ομόνοια θα διεξαχθεί η ετήσια γεν.συνέλευση και η εκλογή νέου ΔΣ του συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι .

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 μ.μ NS

PanioniosLevadiakos
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...:

ΣΕ LIVE STREAMING ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17:15) NS2)

 
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League 
Πανθρακικός - Ολυμπιακός (17:15, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Χαιρετάει...και ο Φάμπρι! - Γκμοχ και Βαζέχα οι υποψήφιοι αντικαταστάτες


Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Φάμπρι με τους "πράσινους" να αναζητούν τον τέταρτο προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο τους την φετινή σεζόν.

Σαββατοκύριακο για "γερά νεύρα" χωρίς αστικά λεωφορεία, τρόλεϊ, προαστιακό και τρένα ΟΣΕ


- Νέα 48ωρη απεργία εξήγγειλε η ΟΣΜΕ για τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ
- "Χειρόφρενο" τραβούν προαστιακός και ΟΣΕ μέχρι και τη Δευτέρα
- Τι να κάνετε όσοι έχετε εκδώσει εισιτήριο για να ταξιδέψετε με τρένο
- Να ανακληθεί άμεσα η επίταξη ζητεί άμεσα η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος
- Κανονικά λειτουργεί το μετρό

ΠΕΘΑΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ

Σε ηλικία 82 ετών πέθανε η δημοφιλής ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού η οποία νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με προβλήματα καρδιάς…

«Αυτοκτόνησε» ο Παναθηναϊκός

«Αυτοκτόνησε» ο ΠαναθηναϊκόςΗττήθηκε 58-54 από τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ

Πολύ "νερό" στην Ζάκυνθο


zanteΙσχυρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν χτες  από το πρωί στο νησί της Ζακύνθου.

Αμαλιάδα: Συμβόλαιο θανάτου εις βάρος ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων


silipsi2Χειροπέδες σε επικίνδυνο σεσημασμένο κακοποιό, που εμπλέκεται σε πληρωμένα συμβόλαια θανάτου, έβαλαν οι άντρες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Αξιόλογα ύψη βροχής στη λεκάνη απορροής, πηγές Αλφειού - Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους το Σαββατοκύριακο


lekaniaporoisΤο βαρομετρικό χαμηλό, που μας απασχολεί το τελευταίο 24ωρο, με κέντρο δυτικά, ανοιχτά, της Κεφαλλονιάς το βράδυ της Παρασκευής, κινούμενο ανατολικά
θα εξακολουθεί να μας απασχολεί και το επόμενο 24ωρο, με σπαστό όμως καιρό, μπόρες, βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα και πάλι τοπικά ισχυρά.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με ακραία φαινόμενα - Που θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία


Βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, θυελλώδεις άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας. Αναλυτική πρόγνωση  εως και την Κυριακή από τον μετεωρόλογο Τάσο Αρνιακό.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει προειδοποιήσει  για έντονα καιρικά φαινόμενα από χθες Παρασκευή.
Πιο αναλυτικά:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Ιανουαρίου