ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ηλεία: Οικογενειακή υπόθεση η καλλιέργεια χασίς!


Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Αρετή και τα Λεχαινά αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, τρεις ημεδαποί άνδρες (πατέρας και δύο γιοι) ηλικίας 54, 24 και 23 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Hλεία: Tύχη... βουνό για δύο άτομα μετά από τροχαίο έξω από τη Δίβρη!

 
Τύχη βουνό είχαν οι δυο επιβαίνοντες σ’ ένα Ι.Χ αυτοκίνητο που χθες το πρωί, για άγνωστη αιτία, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο πρανές του δρόμου, λίγο μετά τη Δίβρη.

Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για το νέο Λύκειο


 
Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου «Αναδιάρθρωση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις» ύστερα από αλλεπάλληλες αναβολές.

Σε καραντίνα και η Ηλεία λόγω ιού του Δυτικού Νείλου


kounoupia

Νέα λίστα περιοχών υψηλού κινδύνου με το νομό μας να συμπεριλαμβάνεται

«Πρόσκληση υποψηφίων αναπληρωτών και ωρομίσθιων ΕΕΠ και ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2013-2014»





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
 


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ


Πάτρα 28 /8/ 2013
 

«Πρόσκληση υποψηφίων αναπληρωτών και ωρομίσθιων ΕΕΠ και ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2013-2014»

34 Ηλείοι στα ΤΕΙ Πύργου και Αμαλιάδας - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


teiΧαμηλότερες οι βάσεις στα νεοσύστατα τμήματα

Συνολικά 862 Ηλείοι μαθητές πέρασαν τις πόρτες των ΑΕΙ και ΤΕΙ


panellinies

776 οι μαθητές του 90% και 86 με το 10% σε όλο το νομό - Την έκπληξη έκαναν τα περιφερειακά σχολεία που έδωσαν τους περισσότερους επιτυχόντες

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή


Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία από την Παρασκευή, κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα. Βόρειοι άνεμοι στα πελάγη 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Αυγούστου