ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ


Κάναμε την βόλτα μας στο χωριό μας ,μιας και μας δώθηκε η ευκαιρία τώρα που ήμασταν εδώ εν όψη εκλογών .Περάσαμε από το δημ σχολείο Νεοχωρίου κάναμε αυτά που πρέπει και συνεχίσαμε ....
Είδαμε τισ γειτώνιες του χωριού μας και κατά την διάρκεια της βόλτας μας ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜΕ
Το θέμα είναι αν θα μπορέσουμε να ξαναπερπατήσουμε στην ίδια γειτωνιά χωρίς να υπάρχει κανείς ιδιαίτερος φόβος αλλά και αν θα είναι ευχάριστος ο περίπατος .
Γιατί το λέμε αυτό δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβεται ..

Στην Ηλεία το Σάββατο ο Αντώνης Σαμαράς


Στην Ηλεία αναμένεται το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινές Αιχμές» της ΟΡΤ FM 92,3 ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Χήνος. 

Έκλεψαν τα καντήλια από το νεκροταφείο της Ροβιάτας!



Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν οι δράστες που «χτύπησαν» το κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής στο δημοτικό διαμέρισμα της Ροβιάτας του δήμου Ήλιδας και δεν άφησαν καντήλι για καντήλι.

Τρεις αλλοδαποί διακινούσαν λαθραία τσιγάρα


Συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Λευκοχωρίου, από

Πατέρας Β. Μαρτζάκλη: "Η Πολιτεία να φροντίσει τα παιδιά του"


fonos10
Δηλώσεις στην τηλεόραση του στον Alpha έκανε χθες ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού, Παρασκευάς Μαρτζάκλης.  Όπως επισήμανε δεν τον

Ανδρίτσαινα: Μοσχάρι . . . σκότωσε 97χρονη


mosxari
Έζησε 97 χρόνια για να την σκοτώσει ένα μοσχάρι… Το τραγικό αλλά παράδοξο περιστατικό συνέβη στο χωριό

Αμαλιάδα: Πήγαν να λιντσάρουν το δολοφόνο του Βασίλη Μαρτζάκλη - Προφυλακιστέος στον Κορυδαλλό (photos & video)



fonias100_1
Του Γιάννη Σπυρούνη
«Αποδέχομαι την πράξη μου» Αυτές ήταν οι μόνες λέξεις που ψέλλισε ο 30χρονος δράστης της δολοφονίας του 35χρονου αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη στην Ανδραβίδα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώπιον του Ανακριτή. Το συγκεντρωμένο πλήθος, εξαγριωμένο, επιχείρησε δύο φορές να λιντσάρει το δράστη, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Αμαλιάδας, όπου μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος όπως αναμενόταν, στις φυλακές Κορυδαλλού.
Το πλήθος προσπάθησε να

Συνελήφθη 43χρονος αρχαιοκάπηλος


Συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι, στο Τραγανό Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 43 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή αρχαιοτήτων και κροτίδων.

Ηλεία: Βελτιώνεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση


velt
Θα διατηρηθούν οι τοπικές μπόρες σήμερα Παρασκευή. Βελτιώνεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο, ωστόσο η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Μαΐου