ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Οι σταυροί προτίμησης στις Δημοτικές Εκλογές


telika.001
Δείτε τους σταυρούς προτίμησης που έλαβαν οι υποψήφοι των παρατάξεων στις δημοτικές εκλογές του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Ο... νόμος του ΟΑΚΑ - Πήρε προβάδισμα ο Παναθηναϊκός


Ο... νόμος του ΟΑΚΑ - Πήρε προβάδισμα ο Παναθηναϊκός


Ο Παναθηναϊκός διατήρησε την εκπληκτική παράδοση που έχει στο ΟΑΚΑ και παρά το ότι έμεινε 7 λεπτά χωρίς πόντο στην αρχή της 4ης περιόδου, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 59-56 κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" από τη στιγμή που προηγήθηκαν με 51-53 δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε συνεχόμενες επιθέσεις με τον Σπανούλη να είναι και πάλι αρνητικός, ειδικά στο φινάλε. Την Δευτέρα στο ΣΕΦ ο δεύτερος τελικός.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το απόλυτο «μπάχαλο» με την σταυροδοσία


Το απόλυτο «μπάχαλο» επικρατεί με το θέμα των σταυρών των υποψηφίων συμβούλων στον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης αφού σχεδόν όλες οι παρατάξεις δεν είχαν τουλάχιστον μέχρι και χθες πλήρη εικόνα για τους συμβούλους που προηγούνται στη διαδικασία της σταυροδοσίας. Η «ΠΡΩΤΗ» ωστόσο σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία σας παρουσιάζει τους πρώτους κάθε παράταξης σε κάθε εκλογική περιφέρεια. Επισημαίνεται ότι αυτή δεν είναι η τελική κατάταξη αφού αναμένεται η επίσημη ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο για τα οριστικά αποτελέσματα

Πρωτότυπη "άμαξα" στο Κατάκολο για μερακλήδες τουρίστες - Πίνεις μπύρα και κάνεις πετάλι . . .


mpira1
Του Γιάννη Σπυρούνη
Μπορείς να απολαμβάνεις την παγωμένη μπύρα σου και να κάνεις ποδήλατο ταυτόχρονα…; Στο Κατάκολο μπορείς χάρη στην άμαξα για μερακλήδες της μπύρας που παράλληλα κάνουν πετάλι και πίνοντας μπύρα κάνουν και τη βόλτα τους.

Προσωρινή αναστάτωση από φωτιά σε διαμέρισμα


Προσωρινή αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα στον Πύργο από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου στην οδό Αχιλλέως.

Ηλεία: Ζεστό με αυξημένες νεφώσεις το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση


iliosynefa
"Φλέρταρε" με τους 30 βαθμούς Κελσίου την Πέμπτη ο υδράργυρος με την υψηλότερη θερμοκρασία στο νομό να καταγράφει ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Αρχ.Ολυμπία φτάνοντας τους 29,7 βαθμούς. Στα ίδια περίπου επίπεδα τα θερμόμετρα σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο.
Σε περαιτέρω άνοδο από την Κυριακή. Έτσι η νέα εβδομάδα ξεκινά με καλοκαιρινό καιρό και τον υδράργυρο στους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου. 
 
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, αυξημένες νεφώσεις θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο περισσότερες το μεσημέρι και το απόγευμα και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές απογευματινές μπόρες στα ημιορεινά - ορεινά την Κυριακή. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Καταιγίδες με... 29 βαθμούς! - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού


Καταιγίδες με... 29 βαθμούς! - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται την Παρασκευή τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Στο Αιγαίο βόρειοι άνεμοι 5 με 6 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Μαΐου