ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Γνωρίζετε την αξία της … Ελλάδας; Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!




1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού

Κλείδωσε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΔΗΜΑΡ – Πρωθυπουργός ο Σαμαράς – Υπουργοί από όλα τα κόμματα


- Στα σκαριά τριμερής συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη - Θα προηγηθεί τετ α τετ Σαμαρά-Κουβέλη
- Ονόματα υποψήφιων υπουργών στο τραπέζι - Ποιά ακούγονται
- Δεν διαφωνεί ο Κουβέλης στο πρόσωπο του Σαμαρά
- Δεν βάζει κόκκινες γραμμές ο Βενιζέλος για την συμμετοχή και δικών του στελεχών
- Θα υπάρχουν και τεχνοκράτες
- Μέσα στην γαλάζια εντολή θα έχει λήξει το θέμα, λένε όλοι
- Μετά τις πληροφορίες για συμφωνία ανέβηκε το χρηματιστήριο
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«Γενναίοι» και «τρομοκρατημένοι»: Ο νέος εθνικός διχασμός


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Μετά τους «αγανακτισμένους», οι… τρομοκρατημένοι!

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει τώρα σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο διχασμού του ελληνικού λαού:

Από την πρώτη στιγμή, ο κ. Τσίπρας μίλησε περί τρομοκρατημένων πολιτών, οι οποίοι ψήφισαν με τον τρόπο που ψήφισαν προφανώς επειδή είναι… ψοφοδεείς – και όχι γενναίοι, όπως οι διάφοροι άκαπνοι πολέμαρχοι της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Ένα βήμα πριν τον σχηματισμό κυβέρνησης - Μόνη εκκρεμότητα ο βαθμός συμμετοχής Κουβέλη - Βενιζέλος καλεί Τσίπρα να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις


- Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι χωρίς να εξαιρεί τον κ.Τσίπρα προτείνει οι πολιτική αρχηγοί να συμμετάσχουν στην εθνική διαπραγματευτική ομάδα για το Μνημόνιο!
- Μετά την συνάντηση: Βενιζέλος: O τόπος πρέπει να αποκτήσει και θα αποκτήσει σύντομα κυβέρνηση - Κουβέλης: Περιμένω προγραμματική συμφωνία
- Κυβέρνηση ως το βραδυ - Σαμαράς - Βενιζέλος έχουν συμφωνήσει
- Δεν φαίνεται να τίθεται θέμα πρωθυπουργού - Έχουν καταλήξει στον Σαμαρά
- Η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση είπε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Προκαλούν οι Γερμανοί. Κοροϊδεύουν τον Καραγκούνη! (video)



Άρχισαν τις προκλήσεις τα γερμανικά ΜΜΕ ενόψει του προημιτελικού της Παρασκευής. Το κανάλι ARD προέβαλε ένα βίντεο-ντροπή, στο οποίο παρομοιάζει τον Γιώργο Καραγκούνη με ηθοποιό. Δείτε το βίντεο από τον ANT1...

Είσαι άνεργος; Να τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τα χαράτσια

Είσαι άνεργος; Να τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τα χαράτσιαΑν νομίζετε ότι όποιος χάνει τη δουλειά του, ξεμπερδεύει αυτομάτως και με την εφορία, πλανάστε. Είναι πολύ πιθανό να βρεθεί υπόλογος επειδή δεν θα μπορεί να καλύψει τα τεκμήρια. Υπάρχει ενδεχόμενο να καταβάλει εισφορά αλληλεγγύης και μετά να ζητάει τα χρήματά του πίσω. Κινδυνεύει να φορολογηθεί ακόμη και επί της αποζημίωσης απόλυσης ή ακόμη και να πληρώσει «χαράτσι» μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Άλλο είναι το ερώτημα: «τι πρέπει να κάνει ο άνεργος για να αποφύγει όλα αυτά;». Τα στοιχεία που ακολουθούν, θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα ειδικά αν είστε ένας από τα 1,075 εκατομμύρια Έλληνες που έχουν μείνει χωρίς δουλειά.
  • Άνεργοι και εισφορά αλληλεγγύης:

Η Κύπρος απέφυγε το μνημόνιο και παίρνει δάνειο από την Ρωσσία!

Η Κύπρος απέφυγε το μνημόνιο και παίρνει δάνειο από την Ρωσσία!Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Interfax, η Ρωσία συμφώνησε να δανειοδοτήσει την Κυπριακή Δημοκρατία για ένα ποσό χαμηλότερο των περίπου πέντε δισεκατομμυρίων που είχε αρχικώς αιτηθεί.

Εκλογές τέλος!Για περάστε από το ταμείο.Πίνακες με το τι θα πάρουν από τη τσέπη και των στρατιωτικών

Εκλογές τέλος!Για περάστε από το ταμείο!Την ώρα που η πολιτική ηγεσία της χώρας …

Έφυγε από τη ζωή ο Αλκέτας Παναγούλιας


  • 0
     



 Έφυγε από τη ζωή ο Αλκέτας Παναγούλιας
Ο Αλκέτας Παναγούλιας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών το βράδυ της Δευτέρας, σκορπώντας θλίψη σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο κι όχι μόνο.

Η "γνωστή" Ιταλία - Έπαιξε όσο... έπρεπε και προκρίθηκε


Η Σκουάντρα Ατζούρα, από τη στιγμή που Ισπανία και Κροατία δεν αναδείχθηκαν ισόπαλες με περισσότερα από 2 τέρματα, γνώριζε ότι δική της νίκη της έφτανε. Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει με 2-0 της Ιρλανδίας και πήρε το δεύτερο εισιτήριο από τον τρίτο όμιλο.

Τα σενάρια...τελειώνουν όταν παίζουν οι Πρωταθλητές - Πρωτιά για Ισπανία

Πολλά είχαν γραφτεί για τον αγώνα Ισπανία - Κροατίας αφού οι δύο ομάδες θα προκρίνονταν με ισοπαλία 2-2, όμως η Ισπανία δεν "λέρωσε" το όνομα της. Παρά το ότι δεν έπιασε μεγάλη απόδοση, νίκησε με 1-0 τους Κροαάτες και τους έστειλε σπτίτι τους. Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Χέσους Νάβας στο 88'.

«Αναζητούνται εθελοντές κατάσκοποι για την Ελλάδα»!


Απίστευτη αγγελία από την Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ

Δεν θα πάει στον αγώνα Γερμανία - Ελλάδα η Μέρκελ


Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο η γερμανίδα καγκελάριος θα βρίσκεται στη Ρώμη και "θα πρέπει να διακτινιστεί για να βρεθεί στην Πολωνία".

Λαμία: Την Πέμπτη θα δικαστεί η εκλογική αντιπρόσωπος που φέρεται να άλλαζε ψηφοδέλτια

Για την Πέμπτη, 21 Ιουνίου, πήρε προθεσμία να δικαστεί η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ, η οποία κατηγορείται ότι άλλαζε ψηφοδέλτια στο 128ο εκλογικό τμήμα της Λαμίας.

Τρόμος στους δρόμους της Αθήνας - Στέλνουν στο νοσοκομείο τους πεζούς

Μόνο μέσα σε μία ημέρα 4 έλληνες πολίτες περπατούσαν και έπεσαν θύματα ληστείας.

Ρωσική απόβαση στη Συρία.Η Μόσχα στέλνει πεζοναύτες και άρματα μάχης.Στο παιχνίδι Κίνα-Ιράν



Δύο ρωσικά πολεμικά πλοία είναι έτοιμα να πλεύσουν προς τη Συρία, μεταφέροντας μονάδες πεζοναυτών που θα έχουν επισήμως αποστολή να προστατεύσουν τους Ρώσους πολίτες που ζουν στη χώρα. Όμως επί της ουσίας η αποστολή αυτή δείχνει την αυξανόμενη ανησυχία της Μόσχας για το μέλλον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Ασαντ.

Πανελλαδικές: Από σήμερα η κατάθεση των μηχανογραφικών


Μέχρι την Πέμπτη, 5 Ιουλίου, έχουν περιθώριο οι υποψήφιοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους στην ιστοσελίδα exams.minedu.gov.gr.

Βίντεο: Η Ηλεία της κρίσης στην Βέλγικη TV...


Βίντεο: Η Ηλεία της κρίσης στην Βέλγικη TV...

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 6ης Μαίου συνεργείο του κρατικού Βέλγικου τηλεοπτικού σταθμού VRT βρέθηκε στην Ηλεία που αποτέλεσε "κομμάτι" ενός γενικότερου ρεπορτάζ για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα...

Δήλωση για τις εκλογές από την Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

augerinopoulou5Τη δική της δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα και τις ευχαριστίες της προς τον ηλειακό λαό εξέφρασε η βουλευτής Ηλείας Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Ριόλο Αχαΐας: Δύο νεκροί στην Πατρών - Πύργου σε σύγκρουση με νταλίκα


troxaioΔύο νεαροί άνδρες έχασαν την ζωή τους πριν από λίγο σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου κοντά στο Ριόλο.

Νομός Ηλείας - 423 από 423 Εκλογικά Τμήματα


  









Ν.Δ.     30,45%

Οι αλλαγές της εκλογικής δύναμης στην Ηλεία – Μετακινήσεις των ψηφοφόρων


IMG_0170Τα πάνω κάτω ήρθαν στην Ηλεία μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου.

Εύβοιια: "Μπήκαν γαϊδούρια στην κάλπη - ΒΙΝΤΕΟ


Όχι ένα αλλά τρία γαιδούρια έριξε μέσα στην κάλπη ένας ηλικιωμένος από την περιοχή του Νεοχωρίου, σύμφωνα με το evianews.com

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Ιουνίου