Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 31, 2014

Έδωσε τη λύση ο Βαλντές

Εικόνα
Ο Βαλντές με τέρμα στο 85ο λεπτό έδωσε τη νίκη 1-0 στον Ολυμπιακό απέναντι στον Άρη

Σε απόγνωση καθαρίστρια από το Λαντζόι!

Εικόνα
Σε απόγνωση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα μια καθαρίστρια από την περιοχή του Λαντζοΐου, η οποία εργάζεται εδώ και είκοσι χρόνια στο Νηπιαγωγείο της περιοχής,

Κλέφτες περιπτέρου με... ιδιαίτερες προτιμήσεις!

Εικόνα
Ιδιαίτερες προτιμήσεις και… «ανάγκες» φαίνεται ότι είχαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Πέμπτης το περίπτερο του κ. Ανδρέα Βασιλείου, στην κεντρική πλατεία της Ανδραβίδας, αφού «εστίασαν» και πήραν… συγκεκριμένα προϊόντα.

Αμαλιάδα: Άγριο ξύλο μεταξύ ποδοσφαιριστών σε νυχτερινό κέντρο

Εικόνα
Στα χέρια ήρθαν δύο ποδοσφαιριστές της Α1 Τοπικής Κατηγορίας Ηλείας, το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο της Αμαλιάδας.

Ηλεία: Αναλυτική πρόγνωση καιρού

Εικόνα
Με ανοιξιάτικο καιρό οι πρώτες ημέρες του Απριλίου Χωρίς καμία μεταβολή στο καιρό, με ανοιξιάτικες συνθήκες, θα κυλήσει η νέα εβδομάδα - οι πρώτες ημέρες του Απρίλη.    Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Συννεφιά... παντού - Καταιγίδες το μεσημέρι

Εικόνα
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βορειοδυτικά τις μεσημβρινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Βόρειοι άνεμοι στο αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τη σήμερα. Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Εικόνα
  Τα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Μαρτίου