ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΑΜΠΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ =2-2


Παρά τα πολλά προβλήματα που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες και  παρότι η ομάδα του χωριού μας ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ αγωνίζεται κάθε φορά με πολλές ελλείψεις (6 ) παρόλα αυτά λοιπόν, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία σε μια πολύ δύσκολη έδρα...

Πύργος: 6,5 χρόνια κάθειρξη για τις «κατσαβιδιές»...


 
Με κάθειρξη 6 ετών και 6 μηνών, χωρίς η έφεσή του να έχει ανασταλτικό ως προς την έκτιση της ποινής αποτέλεσμα «πλήρωσε» ο Σ.Κ. 28 χρ. από την Πάτρα τις «κατσαβιδιές» σε ένα συντοπίτη του για τον οποίο ο 28χρονος είχε υπόνοιες ότι του έκλεψε το μηχανάκι.

Ηλεία: "Ο Παρδάκης, ο Γιαννόπουλος και ο Ουζούνογλου . . ." - Οι "έλληνες" Νιγηριανοί ποδοσφαιριστές


mpala1

Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πύργου με πλαστά δελτία – Προσαγωγές μετά από ένσταση του Αλφειού Επιταλίου

Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Συνελήφθη Βουλγάρα για κατοχή λαθραίων τσιγάρων


sillipsi_woman1

Κατασχέθηκαν συνολικά 760 πακέτα με λαθραία τσιγάρα

Καταδικάστηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τη ληστεία του Μουσείου Αρχαίας Ολυμπίας - 17 χρόνια φυλακή σε αυτόν που άρπαξε τα εκθέματα (video)


mouseio1aaaΛιποθυμίες στην αίθουσα - Χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα οι ποινές των πέντε

Ηλεία: Αλλεπάλληλα μέτωπα κακοκαιρίας το επόμενο 4ήμερο - Μεγάλα ύψη βροχής – Αναλυτική πρόγνωση


vroxoptoseis

Έντονα καιρικά φαινόμενα στα πιο κεντρικά και νότια τμήματα του νομού το απόγευμα της Πέμπτης

Βροχές και καταιγίδες! Χαλάει ο καιρός, που θα χτυπήσει η κακοκαιρία


Βροχές και καταιγίδες! Χαλάει ο καιρός, που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Η δυτική Ελλάδα ήταν το πρώτο... θύμα του νέου κύματος κακοκαιρίας που φτάνει στη χώρα μας. Σήμερα, όμως, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 21ης Νοεμβρίου

21 ΝΟΕΜΡΙΟΥ 2013 Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ




«Σήμερον της ευδοκίας Θεού το προοίμιον, και της των ανθρώπων σωτηρίας η προκήρυξις. Εν ναώ του Θεού τρανώς η Παρθένος δείκνυται, και τον Χριστόν τοις πάσι προκαταγγέλλεται. Αυτή και ημείς μεγαλοφώνως βοήσωμεν˙ Χαίρε της οικονομίας του Κτίστου η εκπλήρωσις».