ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Μονοπώλιο ο ΟΠΑΠ και στο διαδίκτυο

Μονοπώλιο ο ΟΠΑΠ και στο διαδίκτυο Αποκλειστικά αποσπάσματα από την τροπολογία, που θα περιλαμβάνεται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο και αφορά στον ΟΠΑΠ και τον διαδικτυακό τζόγο παρουσίασε το news247.gr

Πύργος: Άγνωστοι πυρπόλησαν ασθενοφόρο στο παλιό Νοσοκομείο VIDEO


nosokΤο απόγευμα περίπου στις 7μμ, άγνωστοι πυρπόλησαν παλιό ασθενοφόρο στο παλιό Νοσοκομείο Πύργου. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής πήγαν  στο σημείο.
Νεότερη ενημέρωση 20:27

Σε εμπρησμό φαίνεται πως οφείλεται η πυρκαγιά σε παλιό εγκαταλελειμμένο ασθενοφόρο στο πίσω προαύλιο του παλιού νοσοκομείου Πύργου. Χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε. Στο χώρο ηταν έντονη η μυρωδιά νέφτι.

ilialive.gr

OTEplus Προσλήψεις Τεχνικών


OTEPLUS ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Προσλήψεις Τεχνικών από την OTEplus

Η OTEplus Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες συμβουλευτικές εταιρείες στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, για τις ανάγκες υλοποίησης έργων για λογαριασμό ενός από τους μεγαλύτερους και δυναμικά αναπτυσσόμενους ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και θα προβεί στις προσλήψεις με τις  ακόλουθες ειδικότητες

Βίος Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου


Ο Άγιος Σάββας ο Ηγιασμένος εορτάζει στις 5 Δεκεμβρίου



Καταγωγή και παιδική ηλικία
Στο χωριό Μουταλάσκη, κοντά στην Καισαρεία της Καππαδοκίας, κατά το έτος 439 έφεραν στο φως της ζωής τον Σάββα, οι «χριστιανοί και ευγενέστατοι» γονείς του Ιωάννης
και

Τα αλλάζει όλα ο Σαμαράς για το φορολογικό! Δεν υπάρχει φόρος 45% - Ανακοίνωσε φοροελαφρύνσεις


- Στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: "Είμαι με τους μικροαστούς όχι εναντίον τους"
- Για τα εισοδήματα έως 25.000 ευρώ με τις νέες φορολογικές κλίμακες θα υπάρξει ελάφρυνση
- Δεσμεύτηκε πως μόλις μπορέσει η κυβέρνηση θα μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση
- Ανακοίνωσε επίδομα από το πρώτο παιδί την ώρα που το ΥΠΟΙΚ καταργεί όλα τα επιδόματα
- ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ: Ποτέ δεν υπήρξε φορολογικός συντελεστής 45% - Μέχρι τις 11/12 στη Βουλή

«130 χρόνια Νίκος Καζαντζάκης»

Πρώτη φορά στην Αθήνα έκθεση-αφιέρωμα στο μεγάλο συγγραφέα

Την έκανε...πελάτισσα – Με “κανονιές” Μανιάτη,Μήτρογλου στους ισχυρούς ο Ολυμπιακός


Την τρίτη του σερί νίκη επί της Άρσεναλ στο Φάληρο πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει το ματς μέσα σε 9 λεπτά (2-1) και να μπει στους ισχυρούς της κλήρωσης του Γιούροπα Λιγκ. Μανιάτης και Μήτρογλου τα γκολ των “ερυθρόλευκων” που πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.


Καταβάλλεται το εφάπαξ σε 60.000 συνταξιούχους!


Καταβάλλεται το εφάπαξ σε 60.000 συνταξιούχους!Λύση πακέτο για την καταβολή του εφάπαξ σε πάνω από 60.000 συνταξιούχους που βρίσκονται στη λίστα αναμονής εδώ και δύο χρόνια προωθεί το οικονομικό επιτελείο, προωθώντας κατά προτεραιότητα μέρος της δόσης που θα εκταμιευτεί στις 13 Δεκεμβρίου.

Δυτική Ελλάδα: 225.000 νεόπτωχοι μέσα στο 2013 – Ραντεβού με την πείνα περισσότεροι από 100.000 πολίτες στην περιοχή


laiki2.JPGΡαντεβού με τη φτώχεια και την εξαθλίωση κλείνουν μέσα στο 2013 περισσότεροι από 225.000 χιλιάδες κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας – από τους 680.000 - σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν
από τις αναγωγές στα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην επίσημη έκθεση της eurostat για τη χώρα μας.

Χαράτσι της ΔΕΗ: Με κατασχέσεις απειλούνται όσοι δεν το πλήρωσαν

xaratsiΣύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, περίπου 350.000 ιδιοκτήτες ακινήτων δεν πλήρωσαν μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος τα οφειλόμενα ποσά του ΕΕΤΗΔΕ για το έτος 2011.

Ηλεία: Νέα μεταβολή του καιρού από σήμερα Τετάρτη



Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία σε τίτλους:

Δίκη των Πυρκαγιών: Ένοχοι οι πέντε από τους έξι κατηγορουμένους - Οι ποινές που επιβλήθηκαν και οι εκτιταίες


foties2007Τα όρια του νόμου εξάντλησαν οι Δικαστές και ο Εισαγγελέας στην δίκη για της φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, όπου έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή της Αρτέμιδας
36 συνάνθρωποί μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΧΩΡΙΤΕΣ ..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 

 Σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ
ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΒΒΟΥΛΑ
Και όπως πάντα τις πιο θερμές ευχές μας στους συχωριανούς μας

Νέα επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χιόνια

Νέα μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με βροχές, καταιγίδες στα θαλασσιά και παραθαλάσσια τμήματα και χιονιά στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα αρχικά στη δυτική Ελλάδα και το βράδυ στο ανατολικό Αιγαίο. Θυελλώδεις νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 5ης Δεκεμβρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ