ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ...




     ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ 

ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΕΣ 




Χρόνια Πολλά στις :

Αγχώθηκε, αλλά προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, 1-1, με τη Γιουνγκ Μπόις....Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ: Την... ξέρανε! Επικό “διπλό” στη Φλωρεντία.....Νέα ήττα με κακή εμφάνιση για Παναθηναϊκό, 2-0, στο Άμστερνταμ


Αγχώθηκε, αλλά προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, 1-1, με τη Γιουνγκ ΜπόιςΣπατάλησε ένα ημίχρονο αλλά πήρε τον υπερπολύτιμο βαθμό

Αμαλιάδα: Ομόφωνα αθώος για την ανθρωποκτονία της μητέρας του!


57ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ 12 ΕΤΩΝ 
Ομόφωνα αθώο έκρινε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών 57χρονο από την Αμαλιάδα, οποίος ήταν

"Δεν σε φοβάμαι σεισμούλη . . . "


"Δεν σε φοβάμαι σεισμούλη . . . "
Σε τηλεδιάσκεψη με το ΚΕΠ Λιθακίας και τον ΟΑΣΠ συμμετείχαν οι μαθητές του 8ου δημοτικού σχολείου Πύργου για τον σεισμό

Ηλεία: Καταδίωξη διαρρηκτών από Πύργο προς Μεσσηνία

Ηλεία: Καταδίωξη διαρρηκτών από Πύργο προς Μεσσηνία
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα καταδίωξη των αστυνομικών αρχών σε αυτοκίνητο που πιθανότατα

Λεχαινά: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στο δρόμο προς Μυρσίνη (photos)


Λεχαινά: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στο δρόμο προς Μυρσίνη (photos)
Τουλάχιστον δύο άτομα έχουν τραυματιστεί σε μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο δρόμο από τα Λεχαινά προς τη Μυρσίνη. Το ατύχημα συνέβη στις 20:50 στη μεγάλη ευθεία.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ένας τραυματίας εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, λόγω της σφοδρής σύγκρουσης. Οι τραυματίες μεταφέρονται στο ΚΥ Γαστούνης.

Ηλεία: Διήμερο καλοκαιρίας και μεταβολή το Σαββατοκύριακο


Ηλεία: Διήμερο καλοκαιρίας και μεταβολή το Σαββατοκύριακο
Παραμένει καλός καιρός και σήμερα  Παρασκευή στην Ηλεία. Αμετάβλητος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, όμως σταδιακά απο αύριο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αναμένονται ασθενείς βροχές από το Σάββατο και μεγαλύτερη αλλαγή του καιρού από την Δευτέρα. Για σήμερα η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 18-19οC ενώ οι άνεμοι ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές ασθενείς.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Νοεμβρίου

Αγία Αικατερίνα, βίος και πολιτεία-ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ


Αγία Αικατερίνα, βίος και πολιτεία
ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ο υμνωδός την ονομάζει «πανεύφημον νύμφην Χριστού» την Αγίαν Αικατερίναν και πολύ δικαίως γιατί η Αγία ως μόνον νυμφίον της ψυχής της είχε κάνει τον Χριστόν. Η ζωή της πραγματικά πολύαθλος κατέπληξε τους πάντας. Η σοφία και η