ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΒΙΛΕΜ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00) Nova



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας 
Βίλεμ - Ολυμπιακός (19:00, Nova), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Βρέθηκε ο «δράκος» της Πάρου!

Βρέθηκε ο «δράκος» της Πάρου!Ταυτοποιήθηκε και το δεύτερο δείγμα DNA του 21χρονου Πακιστανού και πλέον η προσαγωγή του μετατρέπεται σε σύλληψη βάζοντας ένα τέλος σε αυτό το θρίλερ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με τον βάναυσο ξυλοδαρμό της 15χρονης κοπέλας.

Στα χέρια της αστυνομίας ο βασικός ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο - Ανακρίνεται αλλά "δε σπάει"


- Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας
- Πρόκειται για τον 21χρονο Πακιστανό που εργαζόταν σε ξενοδοχείο κοντά στο σημείο της επίθεσης
- Το DNA που βρέθηκε στο δωμάτιο που διέμενε στο νησί ταυτίζεται με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στη 15χρονη
- Αναμένονται τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης

Αθλιότητες Αλβανών εθνικιστών στη Κέρκυρα.Δείτε το βίντεο


Αθλιότητες Αλβανών εθνικιστών στη Κέρκυρα.Δείτε το βίντεο

  Ο ακραίος εθνικιστής ηγέτης του κόμματος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Kreshnik Spahiu, μαζί με στελέχη και ακτιβιστές της οργάνωσης, επιχείρησαν να χαράξουν τα …

Διαστημική πρόταση: 4,5 «χαρτιά» στον Κούλη!





Οι αριθμοί σε ζαλίζουν. Η Ανζί, η ομάδα που έχει τον ακριβότερο

Αμαλιάδα: «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και τον... τσακώσανε!»

Αμαλιάδα: «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και τον... τσακώσανε!»
«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη?» λέει η λαϊκή ρήση και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του 43χρονου από την Αμαλιάδα που καταδιώχθηκε και συνελήφθη επ? αυτοφώρω χθες τα ξημερώματα, από τον άνθρωπο που πήγε να κλέψει,

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοπυροβολήθηκε 31χρονος στο Κούμανι!



ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοπυροβολήθηκε 31χρονος στο Κούμανι!Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του χωριού Κούμανι του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας εξαιτίας του τραγικού τέλους που αποφάσισε να δώσει στη ζωή του ένας 31χρονος συγχωριανός τους.

Αρκούδι: Πνίγηκε 45χρονη!

Αρκούδι: Πνίγηκε 45χρονη! Νεκρή -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- ανασύρθηκε 45χρονη που έκανε μπάνιο στην παραλία του Αρκουδιού.

Πύργος: Στο σκοτάδι το 1ο Λύκειο – Έκλεψαν καλώδια μεγάλης αξίας


kalodia1Μεγάλη προσπάθεια ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ξανά κανονικά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα πρέπει να καταβληθεί στο 1ο Λύκειο Πύργου, που στεγάζεται
kalodia2sotiropoulosσε λυόμενα πίσω από το εργοστάσιο Ξυστρή.

Πύργος: 62χρονος πέθανε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα - "Πήγε σκαστός" δηλώνει συγγενής του - Νέα έκβαση με εμπλοκή δύο ΡΟΜΑ στην υπόθεση (Νεότερη ενημέρωση 22:05) (video)


tragikoΈνα τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

Κίνδυνος να μείνουν χωρίς μεταφορά οι μαθητές από τη νέα σχολική χρονιά


SxolikaΔελτίο Τύπου
Τον κίνδυνο να ξεκινήσει η νέα σχολική χρόνια και οι μαθητές να είναι στο δρόμο, επισημαίνει με επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη ο Περιφερειάρχης 
Απόστολος Κατσιφάρας. Το πρόβλημα αφορά στις εκκρεμείς οφειλές για τη μεταφορά των μαθητών, που έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Απίστευτο θράσος των Τούρκων: "Η Ολυμπιακή φλόγα είναι δική μας και βγαίνει από τον δικό μας Όλυμπο"


afi1Σε μία προκλητική κίνηση προέβη η Τουρκία η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η Ολυμπιακή Φλόγα, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, της ανήκει και θα πρέπει να
της επιστραφεί!

Πύργος: Διπλό "χτύπημα" απατεώνων σε ηλικιωμένους


geros
Διαστάσεις μάστιγας έχει λάβει πλέον το φαινόμενο της εξαπάτησης των ηλικιωμένων στην Ηλεία.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Αυγούστου