ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ


Κυκλοφορεί βίντεο δήθεν του BBC με τη δολοφονία του Μπιν Λάντεν.

Από γραπτά μαθητών (.)


[ΠΑΛΙΟ+ΣΧΟΛΕΙΟ.bmp]Τρισκατάρατον είναι το πλοίον το έχον κατάρτια και στα τρία ιστία.

Δικαιώθηκε έγκυος εργαζόμενη για την απόλυσή της


Δικαιώθηκε έγκυος εργαζόμενη για την απόλυσή της


Πέπλο προστασίας απλώνει ο Άρειος Πάγος στην έγκυο εργαζόμενη γυναίκα με απόφαση του που κρίνει άκυρη την απόλυση της ακόμη και αν δε γνωρίζει για την εγκυμοσύνη ο εργοδότης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ

Ο πρόεδρος συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας υπενθυμίζει σε όλους τους Νεοχωρίτες της Αθήνας ότι

Ίβκοβιτς: «Το είπα στον κ.Αγγελόπουλο!»


Ικανοποιημένος, χαρούμενος και φυσικά προσγειωμένος ως συνήθως, ήταν ο ...

Έκθεση σοκ για το κέντρο της Αθήνας



Στους αρμοδίους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για τα κυκλώματα που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας και εκμεταλλεύονται τους μετανάστες.

Δείτε τη φωτογραφία του Ντομινίκ Στρος Καν που τράβηξε η καμαριέρα


Πραγματικά είναι εντυπωσιακός... Δείτε!

Απίστευτο επεισόδιο με παπά σε γάμο στα Γιάννινα


Ζήτησε επίμονα χρήματα για το ρεύμα που έκαψε ο προβολέας του εικονολήπτη!!! Μας τρέλανε τελείως η κρίση...

AΝΕΚΔΟΤΟ: Η Έξυπνη ξανθιά!!!



http://3.bp.blogspot.com/_lTXqoqFv3ZQ/SwS05tHSXyI/AAAAAAAAKaA/DfMmCRuWsNA/s400/exesogirl.jpgΓυρνάει μια ξανθιά απο το σούπερμάρκετ και βλέπει τον άντρα της λαχανιασμένο και ολόγυμνο…

Ποιο ντέρμπι; Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 10-5



Ποιο ντέρμπι;; Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 10-5Ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος εντός συνόρων στο πόλο ...

Όμορφες παρουσίες στην άσφαλτο της Ηλείας


Εξαιρετικής ομορφιάς ιστορικά αυτοκίνητα βρέθηκαν σήμερα στους δρόμους της Ηλείας κατά τη διάρκεια της

Έντονη αστάθεια του καιρού στα μέσα της νέας εβδομάδας


Μπορεί το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία να πλησίασε σε σχεδόν καλοκαιρινές θερμοκρασίες, ο καιρός όμως δεν θέλει να καλοκαιριάσει αφού από

Μέχρι και 20 χρόνια φυλακή αντιμετωπίζει ο Στρος Καν


Σε περίπτωση που ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν ακολουθήσει τη συμβουλή των δικηγόρων και δηλώσει αθώος, τότε θα ορισθεί τακτική δικάσιμος ...

iliatora.gr |Αυτοκίνητο σκαρφάλωσε σε φοίνικα! (βίντεο)


Τύχη βουνό είχε νεαρός οδηγός στην οδό Κατακόλου, το βράδυ της Κυριακής (στις 23:25).

16 Μαΐου...Σαν Σήμερα


16 Μαΐου 1993 - O Σουλεϊμάν Nτεμιρέλ ορκίζεται πρόεδρος της Tουρκίας έναν μήνα μετά τον θάνατο του Tουργκούτ Oζάλ. Eμεινε στη θέση αυτή έως τις 5 του Mάη του 2000, όταν τον διαδέχτηκε ο Aχμέτ Nετζντέντ Σεζέρ.

Στην 7η θέση της Eurovision η Ελλάδα!


Έληξε ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision με την χώρα μας να καταλαμβάνει την έβδομη θέση, με το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα και της ελληνικής αποστολής, "Watch My Dance".

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ