ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Θα αποζημιωθούν πλήρως τα στελέχη των ΕΔ που μετατίθενται.


Θα αποζημιωθούν πλήρως τα στελέχη των ΕΔ που μετατίθενται.

Τη «μειωμένη ρευστότητα των Μονάδων», επικαλείται ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης, ως «εμπόδιο» για τη χορήγηση προκαταβολής εξόδων μετάθεσης των στρατιωτικών.

«Μπούκαραν» σε σουβλατζίδικο και άρπαξαν τον γύρο μαζί με την σούβλα!


«Μπούκαραν» σε σουβλατζίδικο και άρπαξαν τον γύρο μαζί με την σούβλα! Αυτό θα πει πείνα...

Φθινοπωρινή Δευτέρα... με καταιγίδες και συννεφιά


Με σύννεφα και καταιγίδες θα ξεκινήσει η εβδομάδα και όπως φαίνεται φθινοπώριασε για τα καλά...

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για τη Δευτέρα

Ο Πλατανιάς "φρέναρε" τον Ατρόμητο ...Έσπασαν το...ρόδι - Ήρθε ο Χάρις, ισόπαλοι ΑΕΚ και Άρης


Οι Κρητικοί απέδειξαν και κόντρα στο φορμαρισμένο Ατρόμητο ότι ήρθαν για να μείνουν στη Σούπερ Λίγκα. Έμειναν για τρίτο ματς αήττητοι και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους το 0-0 που απέσπασαν από τους Περιστεριώτες.

Όπου "φύγει - φύγει" στο δημόσιο υπό τον φόβο των αλλαγών στις συντάξεις - Πώς η κυβέρνηση θα δείξει την έξοδο σε 40.000 δημοσίους υπαλλήλους


- Όλο το σχέδιο της κυβέρνησης για πρόωρη συνταξιοδότηση αντί για απολύσεις
- Ποιες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων αφορά το σχέδιο
- "Κύμα φυγής" στο δημόσιο για να μην συνταξιοδοτηθούν στα 67
- "Κουρεύεται" κατά πολύ το εφαπαξ
- Οι Γερμανοί απαιτούν να "φακελώσουν" τις καταθέσεις μας

Μπλακ-άουτ στα νοσοκομεία από Δευτέρα


Μπλακ-άουτ στα νοσοκομεία από Δευτέρα

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι γιατροί όλων των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της χώρας, σύμφωνα με απόφαση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).

Κι εμείς; Τους κόβουμε τα επιδόματα...

Κι εμείς; Τους κόβουμε τα επιδόματα...



Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δώδεκα ήταν συνολικά τα μετάλλια που χάρισαν στην πατρίδα μας, οι Έλληνες αθλητές της Παραολυμπιάδας.

Η ΖΩΉ Της....,Αγίας Σοφίας,Πίστης,Ελπίδας και Αγάπης(17 Σεπτεμβρίου)

Agies Sofia Agapi Pisti Elpida
Η Αγία μάρτυς Σοφία καταγόταν από μεγάλη πόλη της Ιταλίας. Ήταν γυναίκα σεμνή και ευσεβής. Έμεινε χήρα πολύ νωρίς. Έτσι αναγκάστηκε να

Μειωμένες οι αποδόσεις της βιομηχανικής τομάτας στην Ηλεία

ntomata «Με την πρώτη σταγόνα της βροχής σκοτώθηκε το καλοκαίρι» και μαζί του οι καλοκαιρινές καλλιέργειες. Μεταξύ αυτών και μια από τις πιο δυναμικές, αυτή της βιομηχανικής τομάτας.

Κατολισθήσεις λόγω κακοκαιρίας στον οδικό άξονα Θολού - Φιγαλείας


katolisthiseisΠροβλήματα δημιουργήθηκαν απο την κακοκαιρία στο ορεινό οδικό δύκτιο της Φιγαλείας.

Τρόφιμα και ρουχισμός στο Ε. Κ Πύργου


sygketrwsitrofimwnΠληθαίνουν οι φορείς που συγκεντρώνουν ρουχισμό, τρόφιμα, παιχνίδια, σχολικά είδη κλπ προκειμένου να τα διαθέσουν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΦΙΑ -ΑΓΑΠΗ -ΠΙΣΤΗ -ΕΛΠΙΔΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΑΝΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Σαν σήμερα


Τα γεγονότα της 17ης Σεπτεμβρίου