ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00, NS3)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Euroleague
 
 
 Εφές - Ολυμπιακός (20:00, NS3), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Γίνεται ΣΟΦΟ-τερος - Αγχωτική νίκη για Παναθηναϊκό ενόψει Ολυμπιακού


Με πρώτο σκόρερ και κυρίαρχο κάτω από τα καλάθια τον Σχορτσανίτη, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα με 78-76 επί της Καντού.

Πού θα δημιουργηθούν Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στην Ηλεία


doy_pirgou1aΣτη δημιουργία 99 Κέντρων Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων και την κατάργηση 127 εφοριών σε όλη η χώρα δρομολογεί μέχρι το τέλος του έτους το υπουργείο
Οικονομικών. Σύμφωνα με το σχέδιο ανασυγκρότησης του φοροεισπρακτικού και φοροελεγκτικού μηχανισμού, 114 εφορίες θα παραμείνουν σε λειτουργία ενώ θα καταργηθούν σε 127 σε όλη την Ελλάδα.

H Ανθή Μαρωνίτη στο καφέ-ΟΣΕ Λεχαινών

H Ανθή Μαρωνίτη στο καφέ-ΟΣΕ Λεχαινών
Με ποίηση ξεκινά τις φετινές εκδηλώσεις της "Σάββατα στον Σταθμό" η Πολιτιστική Ομάδα Φράγμα που εδρεύει στα Λεχαινά.

Αμαλιάδα: Διέρρηξαν το Δικαστικό Μέγαρο – Μπήκαν και στα Εισαγγελικά γραφεία


dikastirio2Πρωτοφανής χαρακτηρίζεται η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Πύργος: Η Κινέζα πουλούσε, στιλέτα, σιδηρογροθιές και δονητές . . .


kineza1Αστυνομία, Δημοτική Αστυνομία και εκπρόσωπος της Εισαγγελίας Ηλείας πραγματοποιούν έρευνα σε σπίτι Κινέζας μικροπωλήτριας
kinezakineza2kineza3kineza4που τις προηγούμενες ημερες είχε εντοπιστεί να πουλά μεταξύ άλλων στιλέτα και σιδηρογροθιές.

Πύργος: Πάνω από 3000 άτομα στις απεργιακές κινητοποιήσεις – Πρωτοφανής συμμετοχή (photos & video)


Ο εμπορικός και επαγγελματικός κόσμος, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι όλοι οι κλάδοι από όλη την Ηλεία, εκπροσωπήθηκαν στην μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση
στον Πύργο το πρωί της Πέμπτης.

Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή


Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με νεφώσεις κυρίως στην Εύβοια και την Κρήτη και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Οκτωβρίου