ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Αφαιρούν...Χριστό και Παναγία από τα βιβλία του Γυμνασίου;





 ImageΟύτε μία φορά δεν αναφέρεται το όνομα Θεοτόκος ή Παναγία ή Μητέρα του Θεού στα νέα προγράμματα σπουδών για τα Θρησκευτικά στο Γυμνάσιο.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ...ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ....

 

Το Καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι περιμένουμε να πάμε τις διακοπές μας ,να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για τον δύσκολο Χειμώνα που έρχεται .Ως ΈΛΛΗΝ ποτέ δεν το βάζω κάτω και συνεχίζω με αυτά που έχω να ...

ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ Κας ΕΛΕΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ (ΠΕΠΟΝΑΚΟΣ) 
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δόξα Νέας Μανολάδας: Απέκτησε Μενίκου και Παναγόπουλο


Δόξα Νέας Μανολάδας: Απέκτησε Μενίκου και  Παναγόπουλο

Ο Νιχωρίτης βιρτουόζος παιχτης Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Σε δυο ακόμα προσθήκες προχώρησε χθες η Δόξα με την απόκτηση του Ντένις Μενίκου, που είναι 21 ετών και  πέρυσι έπαιζε στην Ένωση Ερμιόνης, και του Διαμ. Παναγόπουλου που είναι 19 ετών και πέρυσι έπαιξε στον Αχιλλέα Νεοχωρίου.

Ο καύσωνας δεν λέει να φύγει – Αναλυτική πρόγνωση

Ισμήνη Λέντζου

Σήμερα η πιο ζεστή μέρα του καύσωνα. Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες. Που θα εκδηλωθουν καταιγίδες.Πότε θα δροσίσει. Αναλυτική πρόγνωση εώς και την Κυριακή απο τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Καζάνι που βράζει" ο δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης μετά την παραίτηση Πόπορη


poporis1Μία ακόμα παραίτηση έρχεται να κλονίσει την συνοχή της πλειοψηφούσας παράταξης στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης. Μετά την παραίτηση του αντιδημάρχου Καθαριότητας
Στάθη Αρβανιτάκη για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και την ανάκληση των καθηκόντων του αντιδημάρχου Χρήστου Παλαιολόγου, υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Γρηγόρης Πόπορης.

Βαρβάσαινα: 96χρονος βρέθηκε νεκρός και αιμόφυρτος (Νεότερη ενημέρωση 14:56)


barbasaina1Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Βαρβάσαινα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ένας 96χρονος άντρας.

H Eλλάδα στον τελικό! Αγγλία - Ελλάδα 1 - 2

Tεράστιο το επίτευγμα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών καθώς, παρόλο που έπαιζε με 10, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-19

Σπιάντζα Πύργου: Στην Εντατική 79χρονος που παραλίγο να πνιγεί

pnigmosΔιασωληνωμένος με σε σοβαρά κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Πύργου, ένας 79χρονος που κινδύνεψε να πνιγεί το πρωί της Πέμπτης στην
παραλία της Σπιάντζας στο Νταραβέρι.

Ηλεία: Μεταθέσεις-τοποθετήσεις εκπαιδευτικών

Ηλεία: Μεταθέσεις-τοποθετήσεις εκπαιδευτικών
Με τις μεταθέσεις - τοποθετήσεις 75 δασκάλων, 10 νηπιαγωγών και μιας δασκάλας ΣΜΕΑ, από το ΠΥΣΠΕ Ν. Ηλείας, ολοκληρώθηκε η Α΄ φάση και ακολουθεί η Β΄ φάση για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ70 και ΠΕ60 που έχουν παραμείνει στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ.

Πύργος: Εισαγγελική παρέμβαση για την υπόθεση Παναγόπουλου μετά το δημοσίευμα του Hot Doc


panagopoulosΤην παρέμβαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλεία Παναγιώτη Μεϊδάνη προκάλεσε πριν λίγο ,

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Ιουλίου