ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

18 Μαρτίου οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ με 2 ευρώ η ψήφος


Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξεδόθη από το ΠΑΣΟΚ οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου από τις 09:00 έως τις 17:00, χωρίς ωστόσο να έχουν προσδιοριστεί τα εκλογικά κέντρα.

Απόφοιτος της… «Σχολής ΠΑΣΟΚ» ο κ. Παπαδήμος


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Ήξεις αφήξεις, ουκ εν τω πολέμω θνήξεις. Προσωπικά, αυτό κατάλαβα από την συνέντευξη του πρωθυπουργού μετά το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Σωματείων Ξενοδόχοϋπαλλήλων Νομού Ηλείας

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=135e2af46f130940&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gzes8goo0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1330955934814&sads=gEhTqIgwgMPkASSKp69qjkluIXoΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Την Κυριακή 4 Μαρτίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κάστρου πραγματοποιήθηκε από κοινού Έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων ξενοδοχοϋπαλλήλων του Νομού Ηλείας.

"Αυτές θα είναι οι ΕΔ των επόμενων χρόνων".Όλο το κείμενο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ προς τα Επιτελεία





Το Onalert δημοσιεύει όλο το κείμενο "κατευθυντήριων οδηγιών" του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου προς τα Γενικά Επιτελεία. Ένα κείμενο έξι σελίδων το οποίο αποτελεί ουσιαστικά το "όραμά του" για τις ΕΔ των επόμενων χρόνων,που κακά τα ψέμματα θα είναι όπως φαίνεται "χρόνια ΔΝΤ".

Σ΄ αυτό το κείμενο προκύπτει ότι η θητεία θα αυξηθεί στους 12 μήνες,νέοι εξοπλισμοί για τα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρξουν και άλλα πολλά .

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ

Μέταλιστ... πρωταθλητή! Πέρασε από την Κρήτη ο Ολυμπιακός

Επεισόδια στο Ηράκλειο – Την “έπεσαν” στον Ορμπάιθ

Με “μπαλωθιά” του Χολέμπας και το πρώτο γκολ του Καζίμ στην Ελλάδα οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν του ΟΦΗ με 2-0 και έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του πρώτου αγώνα αγώνα με την Μέταλιστ στο Χάρκοβο. 8 ματς χωρίς να δεχθούν γκολ σε όλες τις διοργανώσεις συμπλήρωσαν οι Πειραιώτες. Επεισόδια στο φινάλε.

Όλα τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 23ης αγωνιστικής


Όπως κάθε εβδομάδα το NewsIt σε συνεργασία με τη Nova σας προσφέρουν όλα όσα έγιναν στα γήπεδα της Superleague.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την διαιτησία - “Έπρεπε να στραβοπατήσουμε”!

 Επίθεση κατά του διαιτητή Βοσκάκη και των βοηθών εξαπέλυσαν οι “πράσινοι” μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ κάνοντας λόγω για αναξιόπιστο πρωτάθλημα.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Ένα βίντεο για την Ελλάδα "σαρώνει" στο διαδίκτυο

Βλέποντας βίντεο σαν κι αυτό συνειδητοποιούμε το πόσο εκπληκτική είναι αυτή η χώρα,την οποία όλοι προσπαθούν με λύσσα να βάλουν στη γωνία.

Αποφασίζουν για απεργία διαρκείας οι φαρμακοποιοί


Με πανελλαδικές απεργίες απειλούν οι φαρμακοποιοί διαμαρτυρόμενοι για τον εφαρμοστικό νόμο που αλλάζει τον τρόπο χορήγησης των φαρμάκων και απελευθερώνει το ωράριο.

«Ντου» του ΣΔΟΕ στα στρατόπεδα


Πάρτι εκατομμυρίων ευρώ, με νοθεία σε ποσότητες καυσίμων

Βρήκαν τρόπο να βαφτίσουν νόμιμη τη διακοπή ρεύματος σε όποιον δεν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ!

- Οι έφοροι θα αποφασίζουν ποιος μπορεί και ποιος όχι, να πληρώσει το χαράτσι
- Θα έχουν τη δυνατότητα να μειώνουν τις δόσεις ή και το ύψος του φόρου
- Κατασχέσεις για όσους δεν πληρώνουν το τέλος ακινήτων
- Δεν κάνει διακανονισμούς η ΔΕΗ – «Πακέτο» πληρώνονται χαράτσι και λογαριασμός ρεύματος

Λιποθύμησε από την κούραση νοσηλεύτρια στη Ρόδο


Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνουν οι ελλείψεις προσωπικού

Kαρέ καρέ ληστεία σε κοσμηματοπωλείο (video)

Kαρέ καρέ ληστεία σε κοσμηματοπωλείο (video)
Oλόκληρη τη ληστεία κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο κοσμηματοπωλείο της Αμμουδάρας, που μπήκε στο στόχαστρο ληστών πριν λίγες ημέρες. Όπως φαίνεται στο βίντεο του

Ηλεία: Σπείρες εγκληματιών "σαρώνουν" το νομό

Ηλεία: Σπείρες εγκληματιών Σε έξαρση φαίνεται να βρίσκεται η εγκληματικότητα στο νομό Ηλείας.

Τέσσερις εταιρίες προσφέρουν δωρεάν υλικά ασφάλειας στο μουσείο της Ολυμπίας

Τέσσερις εταιρίες προσφέρουν δωρεάν υλικά ασφάλειας στο μουσείο της Ολυμπίας
Δελτίο Τύπου
Με πρωτοβουλία της Βουλευτού Επικρατείας Διονυσίας - Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, τέσσερις ελληνικές εταιρίες δήλωσαν πρόθυμες να συμβάλουν δωρεάν στην ενίσχυση

Mε Βενιζέλο οι Μ.Κατρίνης, Ι.Κουτσούκος και Τ. Αντωνακόπουλος



Mε Βενιζέλο οι Μ.Κατρίνης, Ι.Κουτσούκος και Τ. ΑντωνακόπουλοςΤην υποστήριξή τους στον Ευάγγελο Βενιζέλο εκφράζουν οι Ηλείοι βουλευτές  Μιχάλης Κατρίνης, Ιωάννης Κουτσούκος και Τάκης Αντωνακόπουλος, υπογράφοντας την υποψηφιότητά του γιά την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Ηλεία: Βροχές & σποραδικές καταιγίδες την Δευτέρα

Ηλεία: Βροχές & σποραδικές καταιγίδες την ΔευτέραΜεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Δευτέρα 5 Μαρτίου στην Ηλεία με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Αμαλιάδα: Παραλίγο μακελειό τη νύχτα σε διάρρηξη στην Alpha Bank - Οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα - Στόχος το ΑΤΜ (Νεότερη ενημέρωση)

Αμαλιάδα: Παραλίγο μακελειό τη νύχτα σε διάρρηξη στην Alpha Bank - Οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα - Στόχος το ΑΤΜ (Νεότερη ενημέρωση)Λίγο έλειψε να χυθεί αίμα τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Αμαλιάδας, όταν τρεις διαρρήκτες που επιχείρησαν να παραβιάσουν το υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank
Ένα απο τα σημεία που οι δράστες έβαλαν λοστό για να παραβιάσουν την πόρτα."μπλοκαρίστηκαν" από τους αστυνομικούς. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό στις 4:25 τα ξημερώματα, όταν ο συναγερμός της τράπεζας άρχισαν να ηχεί.

Σαν σήμερα


Στις 5 Μαρτίου

Γεγονότα

Καλημέρα ,καλή εβδομάδα...Γ.Πλούταρχος..Μαρία