Συνελήφθη τρομοκράτισσα από την Αμαλιάδα! -Νεότερη Ενημέρωση (09:15)-


Συνελήφθη τρομοκράτισσα από την Αμαλιάδα! -Νεότερη Ενημέρωση (09:15)-
Μεγάλη επιτυχία των διωκτικών αρχών!
Το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη στο Αγρίνιο 60χρονη Αμαλιαδίτισσα. Το κακοποιό αυτό στοιχείο "έπεσε" σε μπλόκο της Αστυνομίας, οπού και διαπιστώθηκε η...
εγκληματική δράση της, μιας και -σύμφωνα με τα όσα μας είπαν οι συγγενείς της- εκρεμμούσε εις βάρος της καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 20 ολόκληρων ημερών και πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση αξίας ...240 ευρώ!

Οι οικείοι της επιμένουν πως το πρόστιμο έχει πληρωθεί (σ.σ.Μιλούσαν για παλαιότερο,δεν γνώριζαν γι' αυτό,διαβάστε τη "Νεότερη ενημέρωση"), αλλά αυτό λίγη σημασία έχει...

Σημασία έχει πως η 60χρονη γυναίκα, με χρόνιο πρόβλημα υγείας, που πήγαινε από την Αμαλιάδα στο Αγρίνιο σε γάμο όπου κουμπάρος ήταν ο γιος της, βρέθηκε κρατούμενη για 240 ευρώ -και όταν λέμε κρατούμενη εννοούμε κανονικά και με τον νόμο, όχι σε κάποιο γραφείο αλλά στο κρατητήριο, πίσω από τα κάγκελα κυριολεκτικά!

Τώρα οι πολίτες μπορούν να κοιμούνται ξέγνοιαστα και με ξεκλείδωτες τις πόρτες, εύγε!

Υ.Σ. Επειδή υπάρχουν και αστυνομικοί με φιλότιμο και ευαισθησίες, επικοινωνήσαμε μαζί τους και μας διαβεβαίωσαν πως έστω και αργά τη νύχτα η 60χρονη θα οδηγηθεί από το κρατητήριο σε κάποιο γραφείο, να ξεκουραστεί  όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινα πριν οδηγηθεί το πρωί στον Εισαγγελέα, μιας και μέχρι πριν λίγες ώρες δεν είχε δοθεί εντολή να αφεθεί ελεύθερη.

Προφανώς για να μην διαφύγει από την χώρα...

Νεότερη ενημέρωση (09:15): Απίστευτες λεπτομέρειες για την αναλγησία του ελληνικού κράτους έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνάει η ώρα.

Η 60χρονη (γεννηθείσα τον Γενάρη του 1950) συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ δίπλα της στο αυτοκίνητο είχε την 15χρονη εγγονή της.

Για την οποία,άκουσον άκουσον, δεν υπήρξε καμμία μέριμνα και το παιδί αφέθηκε να τριγυρνά μόνο του σε μία ξένη γι' αυτό πόλη, στην πόλη του Αγρινίου! Η μικρή επικοινώνησε τηλεφωνικά με συγγενείς της, που ξεκίνησαν από την Αμαλιάδα για να την φέρουν πίσω!


Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το γλέντι του γάμου μόνο γλέντι δεν ήταν, με τον κουμπάρο- γιο της 60χρονης να ψάχνει εναγωνίως να βρει τι απέγιναν γιαγιά και εγγονή!


Η 60χρονη Αμαλιαδίτισσα είχε δικαστεί ερήμην στις 17 Ιουνίου του 2009 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας για πολεοδομική παράβαση (κιόσκι έξω από το μαγαζί της) και καταδικαστεί σε 20 ημέρες φυλάκιση, εξαγοράσιμων προς 10 ευρώ την ημέρα, συν 40 ευρώ πρόστιμο, σύνολο 240 ευρώ.

Η ίδια και τα τέσσερα παιδιά της δηλώνουν κατηγορηματικά πως ούτε για την δίκη είχαν ενημερωθεί, ούτε για την καταδικαστική απόφαση και γι' αυτό τον λόγο δεν είχαν πληρώσει- και όχι φυσικά για να γλιτώσουν το "υπέρογκο" ποσό των 240 ευρώ...

Πριν από λίγο το ποσό πληρώθηκε (με τις προσαυξήσεις εφτασε τα 437,17 ευρώ...) και οι συγγενείς αναμένουν πλέον να αφεθεί ελεύθερη η γιαγιά τρομοκράτισσα- καταχραστής- κακοποιός από την Αμαλιάδα ...

Περαιτέρω σχόλια από μέρους μας περιττεύουν ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ