Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Εξετάστηκε η σύζυγος του κατηγορούμενου


Εξετάστηκε η σύζυγος του κατηγορούμενου
Στιγμιότυπο από τη σημερινή δίκη.
Μόνο μία μάρτυρας εξετάστηκε σήμερα στη δίκη για τον φόνο του 34χρονου δασοπυροσβέστη από την Αχαΐα, η οποία διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου.

Συγκεκριμένα, από το πρωί κατέθετε η σύζυγος του 55χρονου κατηγορουμένου, η οποία εξετάστηκε από τους δικηγόρους και τους δικαστές.

Απομένει να εξεταστούν ακόμη 46 μάρτυρες, αριθμός αρκετά μεγάλος για να έχουμε γρήγορα την απόφαση, η οποία αναμένεται να καθυστερήσει αρκετά. Όπως είναι γνωστό, ο 55χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε και μετά έκαψε μέσα στο αυτοκίνητό του τον άτυχο δασοπυροσβέστη, κατηγορία που ο ίδιος αρνείται.

Η χθεσινή εξέταση της συζύγου του κατηγορουμένου δεν έβγαλε κάποια σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση και έγινε σε κλίμα αρκετά ήρεμο, με τη διακριτική παρουσία αστυνομικής δύναμης. Να σημειωθεί ότι έχουν ήδη καταθέσει την πρώτη μέρα η μητέρα και τρία αδέλφια του νεκρού δασοπυροσβέστη.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...