Η Θεσσαλονίκη φοράει τα καλά της

Αρχίζουν αύριο οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις

Σε εορταστικούς ρυθμούς θα κινείται αύριο η Θεσσαλονίκη για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο και οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Πέμπτη ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.


Στην αυριανή δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου θα παραστούν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι των κομμάτων, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τοπικές αρχές.

Την Τετάρτη στις 11 το πρωί θα γίνει η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή, ενώ την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης και θα γίνει δεκτός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από το νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, το δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, από υπουργούς και εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Από εκεί θα μεταβεί στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού, όπου στις 10:30 θα καταθέσει στεφάνι, ενώ στις 11 θα παρακολουθήσει την παρέλαση για την εθνική επέτειο.

Στις 17:30 θα εγκαινιάσει την 1η Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και στις 19:00 θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ