Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Προσοχή στο Κύπελλο ζητά ο Βαλβέρδε

Προσδοκά να δει από τους παίκτες του σοβαρότητα και συγκέντρωση

Στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σημάνει συναγερμό ενόψει του αγώνα Κυπέλλου
με την Ηλιούπολη στο Αιγάλεω. Ο Ισπανός περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή και να αποκλείσουν την αντίπαλό τους.

Πρώτα η Ηλιούπολη

O Βάσκος στην συνέντευξη Τύπου της Κυριακής μίλησε χαριτολογώντας για ντέρμπι με την Ηλιούπολη, όμως η πραγματικότητα είναι πως δίνει πολύ μεγάλη έμφαση σε αυτόν τον αγώνα. Τόση ώστε να έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως προέχει ο αγώνας Κυπέλλου και ότι οι παίκτες του δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να σκέφτονται τον Παναθηναϊκό αλλά το ματς της Τετάρτης στο Αιγάλεω.

Ο Βαλβέδε δεν έχει ξεχάσει ότι επί Ζίκο (πέρυσι) ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας. Έναν Πανσερραϊκό, που ήταν τότε ομάδα Β' Εθνικής.

Ο ίδιος δεν θέλει με τίποτα να δει να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όπως έχει υπογραμμίσει το Κύπελλο είναι ένας εκ των μεγάλων φετινών στόχων της ομάδας του και θέλει να φτάσει στον τελικό του θεσμού αυτού για να το διεκδικήσει.

Με σοβαρότητα και συγκέντρωση

Ο Βαλβέρδε έχει διευκρινίσει πως προσδοκά να δει από τους παίκτες του σοβαρότητα και συγκέντρωση απέναντι στην Ηλιούπολη. Επιδιώκει να κάνουν ένα πολύ καλό ματς και να κερδίσουν με σημαντική διαφορά στο σκορ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...