Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Αχαΐα

 

Αύριο οι δύο συλληφθέντες απολογούνται στον ανακριτή

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας συνέλαβαν δύο 30χρονους για ναρκωτικά.
Οι αστυνομικοί διέθεταν πληροφορίες ότι οι δύο συλληφθέντες διακινούν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε τοξικομανείς της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας και της Ηλείας και ότι το σημείο που κρύβουν και διακινούν τα ναρκωτικά είναι σε δασική περιοχή στη Χιόνια Τριταίας.

Έτσι, παρακολουθούσαν στενά το συγκεκριμένο σημείο και συνέλαβαν τους δράστες μόλις έφτασαν εκεί με αυτοκίνητο για να παραλάβουν την ποσότητα των ναρκωτικών που είχαν κρύψει.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δράστες είχαν θάψει στο έδαφος, μία αυτοσχέδια μαύρη νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη μικτού βάρους 20,5 γραμμαρίων, καθώς και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία από μονωτική ταινία με ηρωίνη μικτού βάρους 149 γραμμαρίων.

Στην κατοχή των δύο ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν 2.250ευρώ, χρήματα που προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών και έξι κινητά τηλέφωνα, μέσα επικοινωνίας για την εμπορία των ναρκωτικών.

Επίσης, σε ακτίνα περίπου 30 μέτρων από το σημείο αποθήκευσης των ναρκωτικών ανευρέθησαν: μία 1 ζυγαριά ακριβείας, τεμάχια μονωτικής ταινίας ασημί χρώματος, τα οποία απάρτιζαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν υπολείμματα ηρωίνης, τρία τεμάχια μονωτικής ταινίας καφέ χρώματος, τα οποία αποτελούσαν προφανώς προστατευτικά ποσοτήτων ηρωίνης, τεμάχια διάφανων συσκευασιών, τα οποία αποτελούσαν μέρος απροσδιόριστου αριθμού συσκευασιών ηρωίνης και δύο ολόκληρες σακούλες σκουπιδιών, οι οποίες χρησίμευαν για την προστασία των ναρκωτικών από τις καιρικές συνθήκες.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, προσήχθησαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, από τον οποίο, στην συνέχεια, παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή αύριο.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...