Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Σαμαρά στην Πελοπόννησο

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Σαμαρά στην ΠελοπόννησοΟλοκληρώθηκε η τριήμερη περιοδεία του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στην Πελοπόννησο.
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε... 

στην Τρίπολη, το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Δ. Δράκου, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καμία φορά στις Εκλογές, η εκλογή γίνεται πολύ νωρίτερα. Και απόψε έγινε η εκλογή του Μίμη του Δράκου, πρώτου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου!

Η υποδοχή αυτή είναι συγκλονιστική.

Σας ευχαριστούμε πραγματικά.

Και θέλουμε ένα πράγμα να σας διαβεβαιώσουμε: Κατεβαίνουμε με ένα στόχο: Ανάπτυξη και αισιοδοξία.

Να φύγουμε από τα λουκέτα, που κάθε μέρα κλείνουν μαγαζιά.

Να φύγουμε και από τη νοοτροπία της κατάθλιψης, που έχει αφαιρέσει το δυναμισμό και την αισιοδοξία, που - από τη φύση μας - έχουμε οι Έλληνες.

Θέλω να ξέρετε ότι αυτός είναι ο στόχος.

Ενός Περιφερειάρχη του Μοριά, ο οποίος δεν θα επαιτεί, αλλά θα απαιτεί από την κυβέρνηση, αυτά τα οποία χρειάζονται για τον απλό τον άνθρωπο. Και ιδιαίτερα, θα κάνει το παν για τα νέα τα παιδιά. Για να έχουν δικαίωμα στο αύριο, διαβατήριο στην Ελπίδα. Και την αίσθηση, την πεποίθηση ότι μπορούν να πάνε μπροστά. Ότι η Ελλάδα τους δίνει αυτό το δικαίωμα.

Θέλω, πραγματικά, να σας ευχαριστήσω όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους, που βρίσκονται εδώ, παλιούς και νέους. Και να σας πω ότι είμαστε όλοι μία ενωμένη γροθιά, για αυτό το οποίο ζητάει ο κόσμος. Ανάπτυξη και Ελπίδα.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...