Τέλειωσε και τον Γκοβού ο Μπλαν

http://www.agelioforos.gr/files/FOTO_ENTYPON/2010/08/13/2010081300205-preview.jpgΔεν πρόκειται να κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα της Γαλλίας ο Σίντνεϊ Γκοβού... 
καθώς και οι άλλοι παίκτες της παλιάς φρουράς των τρικολόρ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμά του η ιστοσελίδα του France Football.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Λοράν Μπλαν έχει αποφασίσει να δημιουργήσει μια νέα εθνική Γαλλίας στην οποία θέση δεν θα έχουν οι παίκτες που άλλοτε θεωρούσαν δεδομένη την κλήση τους στην ομάδα.

Σαν αφορμή στάθηκε η κακή εμφάνιση της ομάδας στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής αλλά και το επεισόδιο που έγινε με τον Ραϊμόν Ντομενέκ και τον γυμναστή της ομάδας με τον Νικολάς Ανελκά.

«Η νέα ομάδα της Γαλλίας έκανε την πραγματική αρχή της το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στη Ρουμανία; Νικώντας 2-0 στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν στο Σταντ Ντε Φρανς, οι μπλε του Λοράντ Μπλαν απέδειξαν καταρχήν ότι έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα», αναφέρει η ιστοσελίδα και συνεχίζει:

«Το νέο σύνολο, φρέσκο και γεμάτο διάθεση, χρειαζόταν μια δυνατή εκκίνηση που θα αφήσει στη λήθη του παρελθόντος όσους ήταν απαραίτητη στον Ρεϊμόντ Ντομενέκ. Όλη η Γαλλία μπορούσε να διαβεβαιώσει ότι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν πρόσφεραν τα απαιτούμενα και ότι οι νέοι διεθνείς δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτούς του καλοκαιριού. Αντίο Γκοβού, Γκαλάς, Ανελκά, Εβρά, Αμπιντάλ...».
 
24ωρο


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ