Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Οργή Ξανθού!

Οργή Ξανθού!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/09add7029deeef84048ad8e2b411f8fa_L.jpg?1286703681?1286703681?1286703681Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Λάζαρου Παπαδόπουλου! Χαρακτήρισε «πλαστογράφο και διεφθαρμένο» τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος απειλεί τον «Λάζο» με αγωγή!


«Όταν κάποιος κάνει τόσο σοβαρές δηλώσεις, τότε πρέπει να είναι έτοιμος να τις αποδείξει, αλλιώς θα τις πληρώσει», ήταν το λακωνικό σχόλιο που έκανε στο gazzetta.gr o πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Α' περιφέρειας Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Ιωαννίδης.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο συντάκτης του gazzetta.gr, Αντώνης Καλκαβούρας, ο πολυνίκης Έλληνας προπονητής και πρώην τεχνικός του Άρη, της Λάρισας, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας, άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι θα καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπό του σε βάρος του Λάζαρου Παπαδόπουλου, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», καταφέρθηκε σε χαρακτηρισμούς σε βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του, αποκαλώντας ούτε λίγο ούτε πολύ «πλαστογράφο» αλλά και "ως τον άνθρωπο που έφερε την διαφθορά με τις παράνομες άθλημα».

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...