Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Σπείρα έκλεβε επιβάτες στο σταθμό λεωφορείων του Κηφισού


Επεισοδιακή η σύλληψη τριών ατόμων στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων. Αναζητούνται άλλοι 8.

Τρείς αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 22,24 και 29 χρόνων συνελήφθησαν στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Κηφισού οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία μαζί με τουλάχιστον άλλου 8 συνεργούς τους, που αναζητούνται, έκλεβαν επιβάτες.


Τους τρεις εντόπισαν οι αστυνομικοί να παραμένουν για πολλή ώρα στο σταθμό, να προσεγγίζουν τα λεωφορεία την ώρα που αναχωρούσαν ή κατέφθαναν και να κινούνται προς τον χώρο παραλαβής των αποσκευών όπου συνωστίζονταν οι επιβάτες.

Ο 22χρονος και ο 29χρονος στην προσπάθεια τους να αφαιρέσουν τα πορτοφόλια δύο επιβατών, έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς και κατά την σύλληψη τους, ο 29χρονος και ο 24χρονος συνεργός τους, επιτέθηκαν με γροθιές στους αστυνομικούς τραυματίζοντάς τους.

Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μία τσάντα με δύο πορτοφόλια, δύο φορτιστές κινητών, δύο αποκόμματα εισιτηρίων ΚΤΕΛ με στοιχεία άλλων και 123 ευρώ.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...