Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Κλειστά τα εμπορικά την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου!

Με προσωρινή διαταγή του προέδρου του Δ΄τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Σωτήρη Ρίζου ,τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν... κλειστά την ερχόμενη Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010.

Ο κ. Ρίζος έκανε δεκτό το αίτημα της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, οι οποίοι ζητούσαν να ανασταλεί η απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών, με την οποία αποφασίστηκε η κατ΄εξαίρεση λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στις 12 Δεκεμβρίου 2010.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση, υποστηρίζοντας ότι ευνοεί μόνο τις μεγάλες εμπορικές αλυσίδες.

Την αντίθεσή της με το άνοιγμα των καταστημάτων είχε εκφράσει και η ΓΣΕΒΕΕ, ενώ αντίθετοι είναι και οι εμποροϋπάλληλοι.

Από την άλλη ωστόσο, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας, Παναγιώτης Καρέλλας, εμμένει στην απόφαση να ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των εργαζομένων στο εμπόριο και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κλάδου.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...