Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δικός του όπως τον θέλει ο Μιραλάς!

Με τους όρους που θέλει ο Ολυμπιακός αναμένεται να υπογράψει ο ...Κέβιν Μιραλάς. Χωρίς τη ρήτρα των 4.2 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και με λιγότερα απ’ όσα ζητάει η Σεντ Ετιέν αναμένεται να κλείσει ο Βέλγος επιθετικός. 
 
Πολλά στο μυαλό του Βαλβέρδε ενόψει Ατρομήτου. Επιστροφή στου Ρέντη για τους «παλιούς».

Τον ερχομό του Κριστόφ Ενροτό, μετά το φιλικό κατά της φτώχειας περιμένουν όλοι στον Ολυμπιακό, ώστε να ολοκληρωθεί το deal με τον Κέβιν Μιραλάς. 
 
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει, όπως όλα δείχνουν, να πείσουν τη μεριά του Βέλγου φορ να μην υπάρχει η ρήτρα αποδέσμευσης των 4.2 εκατομμυρίων ευρώ. 
 
Επίσης οι οικονομικές δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει η Σεντ Ετιέν είναι προς όφελος των Πειραιωτών, αφού μπορούν να αγοράσουν τον παίκτη με ένα ποσό γύρω στα 1.8 εκατομμύρια ευρώ, αν πληρώσουν του Γάλλους με μετρητά. 
 
Από την πλευρά τους οι Γάλλοι προσπαθούν να «σπρώξουν» κι άλλους παίκτες για να βρουν χρήματα, αλλά τόσο από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνεται κανένα ενδιαφέρον ούτε για τον Σακό, ούτε για τον Ν’ Ντο.

Ανακατεύει την τράπουλα ο Βαλβέρδε


Τα σχέδια του για τον επόμενο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο δεν αποκάλυψε, όπως συνηθίζει άλλωστε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. 
 
Ο Ισπανός προπονητής αρέσκεται στο να δοκιμάζει πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις και να παίρνει τις αποφάσεις του την τελευταία στιγμή. 
 
Η πιο πρόσφατη δοκιμή του ήταν ο νεαρός Λεάντρο δίπλα στον Ντουντού ως αμυντικό χαφ, με τον Βραζιλιάνο να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις.

Στην άμυνα τώρα οι Τοροσίδης, Χολέμπας, Μοντέστο και Μέλμπεργκ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η αμυντική τετράδα κόντρα στους Περιστεριώτες. Αντιθέτως η σύνθεση της επίθεσης αποτελεί γρίφο.
 
Ο τεχνικός των Πειραιωτών δοκίμασε Πάντελιτς στην κορυφή, Μιραλάς πιο πίσω και Φετφατζίδη-Γιάννη Παπαδόπουλο στα άκρα και στην άλλη ομάδα είχε τον Μήτρογλου μπροστά, πίσω του τον Φουστέρ και τους Νέμεθ και Ρόμενταλ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. 
 
Ο Ιμπαγάσα θα είναι λογικά βασικός, είτε δίπλα στον Ντουντού, είτε στον Ουρτάδο, είτε μπροστά και από τους δύο.

Ξανά στα «ερυθρόλευκα»


Τις αθλητικές τους φόρμες για να προπονηθούν και πάλι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα φορέσουν οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο φιλικό κατά της φτώχειας. Στις εγκαταστάσεις των Πειραιωτών θα είναι οι Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκης, Αλεξανδρής, Αμανατίδης, Γεωργάτος, Κοβάσεβιτς, Νινιάδης και Γιαννακόπουλος.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...