Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Eπιδότηση για το κόψιμο του τσιγάρου


Αυτή είναι κυβέρνηση!

Την ώρα που στην Ελλάδα μας κόβουν τους μισθούς, τις συντάξεις και το κάπνισμα με το έτσι θέλω, στη μακρινή Αυστραλία η κυβέρνηση αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα τους πολίτες που θέλουν να απαλλαγούν από τη βλαβερή συνήθεια. Έτσι λοιπόν, με πρωτοβουλία της πρωθυπουργού, αποφασίστηκε η επιδότηση του καπνίσματος για τους συνταξιούχους και τους πολίτες που έχουν χαμηλά εισοδήματα.

Οι δικαιούχοι λοιπόν θα μπορούν να αγοράζουν τα ειδικά χάπια και τα αυτοκόλλητα νικοτίνης λοιπόν που βοηθούν στο κόψιμο του τσιγάρου σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Ενδεικτικά, συνταγές που θα στοίχιζαν κανονικά 140 δολάρια το μήνα, τώρα θα στοιχίζουν μόνο 5.40 δολάρια συνολικά.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας της υπουργού Υγείας, Ν. Ρόξον, να ενθαρρύνει τους Αυστραλούς να κόψουν το κάπνισμα. «Ο καρκίνος μαστίζει την Αυστραλία, παίρνει τόσες ζωές και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η μείωση του αριθμού των καπνιστών, είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να πατάξουμε τη φοβερή αυτή ασθένεια», είπε η κ. Ρόξον.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...