Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Τσίπρας προς Παπανδρέου: Είστε τσάμπα μάγκας!

Έντονη ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού στους χαρακτηρισμούς εναντίον του, για «τζάμπα μάγκα» και στις κατηγορίες ότι... «η κυβέρνηση νομιμοποιεί την πιο βάρβαρη και πιο ταξική πολιτική και θα πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα να φύγει».
 
Ο Γιώργος Παπανδρέου, αντέτεινε ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα διακατέχεται από την ψυχολογία της καταστροφολογίας και δε θέλει να συμβάλλει στη προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση, για να φύγει η χώρα από τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. 
 
Παράλληλα, επεσήμανε, ότι αν σήμερα δεν σύρεται ακόμα η χώρα και υπάρχει ο μηχανισμός στήριξης, είναι γιατί η κυβέρνηση έχει καταφέρει να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της.

«Δίνουμε μάχη, με τις θυσίες του ελληνικού λαού, για να μην είμαστε με δάνειες δυνάμεις και υπό επιτήρηση. 
 
Και δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ που έβαλε τη χώρα δύο φορές υπό επιτήρηση, αλλά η ΝΔ. Εσείς όμως δεν μιλάτε για τα αίτια, γιατί η σκοπιμότητα σας είναι να χτυπήσετε το ΠΑΣΟΚ. Εμείς όμως έχουμε την αξιοπιστία για να την βγάλουμε», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

newscode.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...