Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Αυτοκτόνησε γιατί τον κορόιδευαν στο σχολείο!

Αυτοκτόνησε γιατί τον κορόιδευαν στο σχολείο!

Η σκληρότητα που πολλές φορές εκδηλώνουν τα παιδιά οδήγησε όπως φαίνεται έναν έφηβο στην... αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Βρετανίας ο 12χρονος Bradley Wiseman κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, όταν κάποιοι συμμαθητές του τον τρομοκρατούσαν και τον πείραζαν για τον τρόπο που μιλάει.


Ο Bradley βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα κρεμασμένος στο σπίτι του και οι αρχές θεωρούν ότι η κοροϊδία που δεχότανε από τους συμμαθητές του στο σχολείο τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο 12χρονος είχε γίνει «στόχος» των συμμαθητών του κυρίως λόγω του ότι ήταν πάντα ένα ευγενικό και γλυκομίλητο παιδί.


Από την ημέρα του θανάτου του και μέχρι σήμερα οι φίλοι του δημιούργησαν μια ιστοσελίδα στη μνήμη του Bradley, μέσα από την οποία καταδικάζουν τα όσα συνέβησαν.


Ο Bradley συμμετείχε και στην ομάδα Rugby του σχολείου. Ο προπονητής του John Wills είπε: «Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί. Δεν είχα παρατηρήσει απολύτως τίποτα αν τον πείραζαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή των αγώνων».


Οι γείτονες προσπαθούν τώρα να συμπαρασταθούν στην 37χρονη μητέρα του παιδιού η οποία δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. «Είμαστε όλοι εδώ για εκείνη. Είχε ένα πολύ καλό παιδί, και πολύ ευγενικό. Αποκλείεται να είχε κάνει κάτι τέτοιο αν δεν τον είχαν τρομοκρατήσει στο σχολείο. Δεν ήταν τέτοιο παιδί» ανέφερε φίλος της οικογένειας.


newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...