Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ο δήμος Πύργου διαψεύδει φήμες περί μη Χριστουγεννιάτικου στολισμού

Ο δήμος Πύργου διαψεύδει φήμες περί μη Χριστουγεννιάτικου στολισμού
Απάντηση σε ψιθύρους και φήμες ότι η δεινή οικονομική κατάσταση στον δήμο Πύργου οδηγεί την δημοτική αρχή στο να μην στολίσει την πόλη για τις γιορτές των Χριστουγέννων...
...δίνει μέσω του ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παναγόπουλος, που είναι και ο αρμόδιος για τον οικονομικό τομέα του δήμου.

Ο κ. Παναγόπουλος διαβεβαιώνει τους πολίτες του Πύργου αλλά και όλων των δημοτικών διαμερισμάτων ότι στολισμός θα γίνει και μάλιστα σε κάποιους κόμβους έχει ξεκινήσει η ανάρτηση φωτεινών γιρλαντών.


Η μόνη διαφορά με άλλες χρονιές θα είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν καινούρια στολίδια και ο δήμος θα προσαρμόσει τα περσινά και όσα βρίσκονται σε καλή κατάσταση από άλλες χρονιές, τα οποία αρκούν για να δώσουν γιορτινό τόνο στην πόλη.

«Προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στην δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και ζητάμε την κατανόηση των πολιτών», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγόπουλος.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...