Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ληστεία με λοστούς στη Ν. Μανωλάδα

Ληστεία με λοστούς στη Ν. Μανωλάδα
Έναν ομοεθνή τους λήστεψαν 15 υπήκοοι Μπαγκλαντές, το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Μανωλάδα. Στόχος τους ήταν τα χρήματα που γνώριζαν πως είχε στην τσέπη του.

Στη γνώριμη πλέον για τέτοια περιστατικά Βουπρασία, σημειώθηκε ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών. Λίγο μετά τις 8.30 χθες το βράδυ, σε αγροτική περιοχή της Νέας Μανωλάδας, 15 Μπαγκλαντέζοι περικύκλωσαν ομοεθνή τους, αρκετοί από αυτούς κρατώντας λοστούς. Του ζήτησαν τα χρήματα που είχε στην τσέπη του και αυτός αρνήθηκε, υποστηρίζοντας πως δεν έχει τίποτα μαζί του.
Εκείνοι όμως φαίνεται πως γνώριζαν την ύπαρξη ενός γερού κομποδέματος. Τον χτύπησαν στο θώρακα με τους λοστούς, περισσότερο για εκφοβισμό και άρπαξαν από την τσέπη του 1650 ευρώ, τις αμοιβές δηλαδή της δουλειάς του. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας το θύμα ελαφρά τραυματισμένο αλλά τρομοκρατημένο και με άδειες τσέπες. Την υπόθεση ερευνά το Α.Τ. Βάρδας.
iliatora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...