Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Η γιορτή της 117 ΠΜ Ανδραβίδας


Η γιορτή της 117 ΠΜ Ανδραβίδας
Τρία στιγμιότυπα από τον εορτασμό της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην 117 ΠΜ Ανδραβίδας.

Με επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε το πρωί στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας η γιορτή της Πολεμικής μας Αεροπορίας και ο προστάτης της Αρχάγγελος Μιχαήλ.
Στον χώρο μπροστά στο μνημείο πεσόντων τελέστηκε η καθιερωμένη Δοξολογία στην οποία χοροστάτησαν ο μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος και ο επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος.

Ακολούθως τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων αεροπόρων της μονάδας και στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αμαλιάδας και πρόεδρος της ΤΕΔΚ Γιάννης Λυμπέρης, οι δήμαρχοι Ανδραβίδας Γιάννης Παπανδρέου, Πηνείας Βασίλης Παπαδόπουλος, Κάστρου Κυλλήνης Γιώργος Μπούρμπουλας και Λεχαινών Νίκος Κουλούρης, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

Κατά τον τριήμερο εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν την πύλη της 117 ΠΜ Ανδραβίδας και θαύμασαν τα μαχητικά αεροσκάφη που εκτίθονταν στην πίστα του αεροδρομίου καθώς και ένα πολύ ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό στην στεγασμένη σε ειδικό χώρο έκθεση.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...