Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ελληνική σχολή ποδοσφαίρου


Ο Φερνάντο Σάντος προσπαθεί να προωθήσει τη δημιουργία μιας σχολής ελληνικού ποδοσφαίρου σε πορτογαλικά πρότυπα, σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης των Εθνικών ομάδων που παρουσίασε χθες στον Σοφοκλή Πιλάβιο.

Ένα από αυτά τα σημεία που προτείνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι η δημιουργία Εθνικών ομάδων για κάθε ηλικία, δηλαδή, μια για 15 ετών, μία για 16 ετών κτλ. Την πρόταση αυτή την έκανε μετά από αρκετές συναντήσεις με τους άμεσους συνεργάτες του στην Εθνική ομάδα, τον Τάκη Φύσσα και τον Ζήση Βρύζα.

Οι βασικοί άξονες του σχεδίου που παρουσίασε είναι οι εξής:
- Το οργανόγραμμα δομής και στελέχωσης των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

- Η προοπτική δημιουργίας επιπλέον εθνικών ομάδων -εκτός των υφισταμένων- με συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγοριοποίηση.

- Η αναδιαμόρφωση και περαιτέρω βελτίωση και αξιοποίηση των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΟ, καθώς και η παροχή κινήτρων συμμετοχής σε κλιμάκια των εθνικών ομάδων στους διαγωνιζόμενους σε αυτά αθλητές.

- Η τήρηση αρχείου των παικτών όλων των εθνικών ομάδων από το κατώτερο, ηλικιακά, κλιμάκιο έως την Εθνική Ανδρών και η διαρκής παρακολούθηση της εξέλιξής τους.
NEWSBOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...