Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Του χρωστούσε ο δήμαρχος και τον κλείδωσε στο δημαρχείο



Του χρωστούσε ο δήμαρχος και τον κλείδωσε στο δημαρχείο
Στου δημάρχου και όχι στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.



Τα παράπονά του έκανε στον δήμαρχο ένας δημότης, ο οποίος επανειλημμένως ζητούσε από τον τοπικό άρχοντα πίσω τα λεφτά που του είχε δώσει.

Είχε, λοιπόν, πριν από λίγο καιρό δανείσει στον δήμαρχο λεφτά, ένα σημαντικό ποσό -φημολογείται μάλιστα ότι πρέπει να ήταν γύρω στις πέντε χιλιάδες ευρώ- αλλά από τότε ο δήμαρχος έκανε τον... Κινέζο.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον... κλειδώσαμε τον δήμαρχο. Αγανακτισμένος, που λέτε, ο δημότης πήγε μια μέρα έξω από το γραφείο του δημάρχου και, όταν είδε το δήμαρχο μέσα, κλειδώνει την πόρτα του, παίρνει το κλειδί και ποιος τον είδε ποιος τον άκουσε τον Παναή!

Φώναξε, ούρλιαξε ο δήμαρχος, αλλά από το γραφείο του κατάφερε να βγει μόνο όταν ήρθε ο κλειδαράς. Το ρεπορτάζ που έφερε στο φως η εφημερίδα «Πένα της Εύβοιας» ενόχλησε σφόδρα τον δήμαρχο, ο οποίος απειλεί με μηνύσεις.

Όχι επειδή ο τοπικός άρχοντας αρνείται την εγκυρότητα του ρεπορτάζ, αλλά γιατί διαφωνεί σχετικά με το ποσό της οφειλής του.

«Δεν είναι τόσα τα λεφτά!» φαίνεται να είναι η «σκληρή απάντηση» του δημάρχου στον πρώην φίλο και δημότη του δήμου του.


24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...