Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Φρέιτας! - "Παράθυρο" για μεταγραφή από Πολέμη



Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι έξαλλος με τον "πόλεμο" και τη "λάσπη" προς το πρόσωπο του και υπέβαλε την παραίτηση του στον Δημήτρη Γόντικα! Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή ο Πολέμης που δήλωσε: "Υπάρχει θέμα με τον Φρέιτας αλλά δεν είναι οριστικό". Στο ΔΣ ο Δομάζος.

Το NewsIt είναι σε θέση να γνωρίζει ποιά πράγματα έχουν ενοχλήσει τον Φρέιτας. Ο Πορτογάλος είναι εκνευρισμένος από τον "πόλεμο" που του γίνεται, τη “λάσπη” (όπως λέει ο ίδιος) που έριξαν προς το πρόσωπο του, αλλά και από την αντιμετώπιση του Τύπου που αναφέρει ότι έχει αποτύχει στις επιλογές του με τους παίκτες και τον Φερέιρα.


Το μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αδαμάντιος Πολέμης παραδέχθηκε ότι υπάρχει θέμα με τον Κάρλος Φρέιτας και επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Λουκά Βύντρα για την ανανέωση του συμβολαίου του.
 
Aναλυτικά, τόνισε: "Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τον τρόπο που λειτουργε η διοικούσα επιτροπή. Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Οντως, υπάρχει ένα θέμα με τον κύριο Φρέιτας το οποίο είναι προς συζήτηση. Οταν υπάρξει απόφαση, θα ενημερώσουμε.
 
Εχουμε αρχίσει συζητήσεις εδώ και πολύ καιρό με τον Βύντρα και θέλουμε να παραμείνει στην ομάδα. Ελπίζω να τα βρούμε. Σαφώς και θέλουμε να κάνουμε προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Δεν επείγει αλλά από τον επόμενο μήνα θα το δούμε. Δεν σκέφτομαι την προεδρία της ΠΑΕ. Είμαι ευχαριστημένος που σ' αυτήν την καμπή μπορώ να προσφέρω στον Παναθηναϊκό.Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τις διοικητικές εξελίξεις. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να είμαι ενωτικός. Λυπάμαι που δεν είμαστε όλοι ενωμένοι".

Ο Πολέμης, όμως, επιφύλλασε και μία έκπληξη στους δημοσιογράφους καθώς όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως δεν έχουν γίνει μεταγραφές τόνισε: "Περιμένετε μέχρι την Δευτέρα το βράδυ να δείτε".
 
Ο Μιμής Δομάζος επιβεβαίωσε την είσοδό του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ως εκπρόσωπος του Μιχάλη Ζολώτα. "Είναι τιμή μου" δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ δεν θέλησε να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...