Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Στημένος αγώνας στο Champions League

Στημένος αγώνας στο Champions League

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ουέφα

Κι όμως, το κύκλωμα που στήνει παιχνίδια «χτύπησε» και στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League!

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μπόχουμ, η αναμέτρηση της ουγγρικής Ντέμπρετσεν με τη Φιορεντίνα τον Οκτώβριο του 2009 ήταν… επηρεασμένη από το συνδικάτο του στοιχήματος.

Ο αγώνας είχε λήξει 4-3 υπέρ των «βιόλα», με τα έξι από τα επτά γκολ να σημειώνονται πριν το ημίχρονο…
Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί μέρος της έρευνας, στην οποία εμπλέκονται 47 «ύποπτοι» αγώνες, ενώ ο -γνωστός από την υπόθεση δωροδοκίας του διαιτητή Χόιτσερ- Αντε Σάπινα και ο συνεργάτης του, Μαρίγο Σ., βρίσκονται πίσω και από αυτό το κύκλωμα, καθώς στοιχημάτισαν 3,5 εκατ. ευρώ στους αγώνες που ερευνώνται!

Εκτός από το παιχνίδι της Ντέμπρετσεν με τη Φιορεντίνα, «στημένα» φέρονται να είναι και δύο παιχνίδια του Europa League, το Βασιλεία-ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Άαλμποργκ-Σλάβια Σαράγιεβο.

Ο εισαγγελέας του Μπόχουμ άνοιξε επίσημα την υπόθεση κατά του συνδικάτου του στοιχήματος την Παρασκευή (14/1) και συνολικά, έξι άτομα κατηγορούνται από τις γερμανικές αρχές για απάτη και σκευωρία που τους απέφερε συνολικά 2.8 εκατ. καθαρά κέρδη!

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...