Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Εθνική… λύτρωση στο 94’ με νίκη 1-0 στη Μάλτα !


Στην καλύτερη στιγμή της, η εθνική είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Λυμπερόπουλου στο 55', ενώ σημαντική  ευκαιρία για γκολ είχε χάσει στο α' μέρος ο Τοροσίδης.

Η ελληνική ομάδα αγωνιζόταν από το 84' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπασταθόπουλου. Ο Γερμανός διαιτητής Βάινερ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κοέν-Τζαβέλα και Τοροσίδη.

Μάλτα: Χάμπερ, Καρουάνα (46' Πάτσε), Μάμο, Σκίμπερας, Άγκιους, Χάτσινσον, Μπογκντάνοβιτς, Μπρίφα, Μιφσούντ, Μπάχαντα (78' Φένεχ), Σκέμπρι (90'+1 Κοέν).
Ελλάδα: : Τζόρβας, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης (81' Κονέ), Λυμπερόπουλος (70' Μήτρογλου), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (61' Φετφατζίδης)

«Δώρο» της Γεωργίας στην Εθνική Ελλάδας: 1-0 την Κροατία!


Η Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια έκανε ανέλπιστο δώρο στην Εθνική Ελλάδας, καθώς επικράτησε της Κροατίας με 1-0, χάρη στο γκολ του Λεβάν Κομπιασβίλι στο 90’ και έβαλε… φωτιά στον 6ο όμιλο, καθώς μείωσε τη διαφορά της από τους Κροάτες στο πόντο, ενώ έδωσε τη δυνατότητα στην Ελλάδα να αναίβει στην 1η θέση του Ομίλου.

«Μπόρις Παϊχάτζε» της Τυφλίδας η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια προσπάθησε κυρίως να μη χάσει από τους Κροάτες και έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι το γκολ του Λεβάν Κομπιασβίλι της Χέρτα στο 90’ ήταν η πρώτη προσπάθεια προς την εστία από την πλευρά των γηπεδούχων! Από την άλλη, η Κροατία είχε συνολικά 14 (εντός-εκτός εστίας) και 9 κόρνερ, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
 
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής είχε κερδίσει στη Λετονία (0-3), στο Ισραήλ (1-2) και τη Μάλτα (3-0), ενώ είχε αναδειχθεί ισόπαλη με την Ελλάδα (0-0). Από την άλλη, η Γεωργία, που μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης, αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της μετά το 1-0 επί της Μάλτας, ενώ παραμένει αήττητη (έχει και τρεις ισοπαλίες με Ελλάδα, Ισραήλ και Λετονία).
 
Πως έπαιξαν:
 
ΓΕΩΡΓΙΑ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ρεβισβίλι, Σαλουκβάτζε, Κουμπούτια, Καλάντζε, Αμισουλασβίλι, Κιζανισβίλι, Κανκάβα, Νταουσβίλι (73’ Γκόγκουα), Ιασβίλι (62’ Μαρτσβαλάντζε), Κομπιασβίλι, Ντβαλισβίλι (46’ Σιράντζε)
ΚΡΟΑΤΙΑ (Σλάβεν Μπίλιτς): Ρούνιε, Στρίνιτς, Λόβρεν, Τσόρλουκα, Ράκιτιτς (61’ Πέρισιτς), Μόντρις, Σρνα, Κάλινιτς, Ντουίμοβιτς, Κράνιτσαρ (70’ Γέλαβιτς), Πέτριτς (84’ Πράνιτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ (Group F)
 TeamsPPts
1Greece Greece511
2Croatia Croatia510
3Georgia Georgia59
4Israel Israel57
5Latvia Latvia54
6Malta Malta50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...