Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Η ώρα των απαντήσεων - Μιλάει ο Μπέος και ακολουθεί ο Πατέρας


Στις 14.00 ο Αχιλλέας Μπέος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου και αναμένεται να απαντήσει στις καταγγελίες που έκανε ο Αλέξης Κούγιας. 
Δεν αποκλείεται μετά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να μιλήσει και ο Νικόλας Πατέρας.Το όνομα του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού ακούστηκε από τα χείλη του Αλέξη Κούγια ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τις περιβόητες κασέτες (που είναι CD) τις άκουσε με τον Νικόλα Πατέρα, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος είπε στον NovaΣΠΟΡ FM ότι: Αν είμαι εγώ στην κασέτα, τότε συνομιλητής μου είναι ο Πατέρας.


Άνθρωποι του περιβάλλοντος του Πατέρα ανέφεραν, σύμφωνα με τα όσα γράφει το Leoforos.gr ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν θα καθόταν να ακούει ότι ένας διαιτητής θα αδικούσε την ομάδα του και θα τον πέταγε έξω με τις κλωτσιές.

Στον Ολυμπιακό που γιορτάζουν τα 86 χρόνια ζωής του συλλόγου δεν ασχολούνται με το θέμα και δεν θέλουν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε εξώδικο προς όλα τα ηλεκτρονικά μέσα.

"Δια της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως σας αναφέρουμε ότι το δικηγορικό γραφείο ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ εκπροσωπεί δικαστικώς και εξωδίκως τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και έχει αναλάβει την προάσπιση των έννομων συμφερόντων του και τη λήψη παντός αναγκαίου μέτρου κατά παντός υπευθύνου διαχειριστή ηλεκτρονικού ημερολογίου, ιστοσελίδας ή ιστολογίου και συντακτών αυτών και σχετικώς 

Σας γνωστοποιούμε ότι η δημοσίευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση και φιλοξενία προσβλητικών χαρακτηρισμών και σχολίων σε βάρος του προσώπου του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, τελούμενη είτε από διαχειριστή και συντάκτη είτε από φιλοξενούμενο σχολιαστή θα συνεπάγεται τη λήψη των αναγκαίων δικαστικών μέτρων. Η μη συμμόρφωση στην,
δια της παρούσης εξωδίκου, πρόσκλησή μας, συνιστά απόπειρα εξαναγκασμού σε ανοχή της προσβολής, η οποία τιμωρείται κατά τις οικείες διατάξεις του Ποινικά Κωδικά και για την οποία επιφυλασσόμεθα παντός εν γένει νομίμου δικαιώματος του εντολέως μας.

 ilianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...