Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Καιρός: βελτίωση το Σαββατοκύριακο


http://www.econews.gr/wp-content/uploads/2011/03/th-kairos-sabbatokyriako.jpgΤο Σάββατο στην Αττική θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις, το πρωί, που...
βαθμιαία θα περιοριστούν. Γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή ο καιρός στην Αττική θα είναι αίθριος και μόνο προς το απογεύματα αναμένεται να σημειωθούν κάποιες αραιές νεφώσεις.. Άνεμοι βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις από 4 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν, το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ ενδέχεται να βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού την Κυριακή με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου

Συννεφιές θα σημειωθούν το Σάββατο στη Μακεδονία και τη Θράκη που από το μεσημέρι σταδιακά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Στα ορεινά θα χιονίσει.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Αραιές συννεφιές θα σημειωθούν και την Κυριακή στη Μακεδονία και τη Θράκη όπου η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 5-12 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο στην Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου, θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες ενώ θα βρέξει κατά διαστήματα. Από το βράδυ στα βορειοδυτικά οι βροχές θα ενταθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 με 8 Μποφόρ. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή. Καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απ 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Το Σάββατο στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες ενώ θα βρέξει κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και τοπικά 6 με 7 Μποφόρ.

Την Κυριακή θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις και ενδέχεται προς το απόγευμα να βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου ενώ στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Τοπικές νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες θα σημειωθούν το Σάββατο στην Κρήτη και στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές βορειοανατολικές διευθύνσεις 4-6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Την Κυριακή αναμένεται να σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη και στις Κυκλάδες Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το Σάββατο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, που κατά τόπου θα είναι αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια ιδιαίτερα της πρωινές ΄ώρες θα πνέουν εντάσεως 6 Μποφόρ.

Την Κυριακή θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις ενώ ενδέχεται να σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχοπτώσεις στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 4 έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...