Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Με αποκαλούσαν... Πετρούλα


Στην παραδοχή ότι νοίκιασε ακριβά τα πυροσβεστικά ελικόπτερα το 2007, προχώρησε ο πρώην... αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος ωστόσο για να αιτιολογήσει την απόφασή του επικαλέστηκε την έκταση των πυρκαγιών.
 
 
 
 
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5 υποστήριξε «ότι καιγόταν το σύμπαν, υπήρχαν 100 φωτιές την ημέρα και δεν είχα δυνατότητα ευελιξίας εκείνη την εποχή».
 
Βγάζοντας πικρία υποστήριξε ότι δεχόταν μεγάλη κριτική και πίεση: «Πετρούλα με αποκαλούσαν διάφοροι συνάδελφοί σας, διότι έλεγα για τις καιρικές συνθήκες και ότι μέχρι πρότινος έβρεχε. Αν δείτε την απίστευτη χλεύη, με την οποία με μεταχειρίστηκαν, θα πείτε πώς άντεξα τόσες μέρες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκογιαννάκης.
 
Αναφερόμενος στη διαδικασία για τη μίσθωση ελικοπτέρων υποστήριξε ότι παγκοσμίως υπάρχουν δύο εταιρείες, που νοικιάζουν πυροσβεστικά ελικόπτερα, ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς τους.
Υπενθυμίζεται ότι διαβιβάστηκε στη Βουλή δικογραφία κατά του πρώην υπουργού για την ακριβή ενοικίαση των ελικοπτέρων.


newsbomb.gr 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...