Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

"Eπανάσταση" με μαύρες σημαίες (βίντεο)


Κρατώντας πανό και μαύρες σημαίες, φορώντας ασπρόμαυρη ενδυμασία και φέροντας περιβραχιόνια πένθους, οι μαθητές των λυκειακών τάξεων του Νεοχωρίου πραγματοποίησαν -μετά το πέρας της...

... μαθητικής παρέλασης- πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο του σχολείου τους, που θα επέλθει αν ληφθεί οριστική απόφαση συγχώνευσης του με το Λύκειο Ανδραβίδας.
Όπως δήλωσαν στο iliatora.gr οι μαθητές, ουσιαστικά απείχαν από τη σημερινή μαθητική παρέλαση και μετά την ολοκλήρωση της πραγματοποίησαν τη διαμαρτυρία τους, αποσκοπώντας στην ενημέρωση πολιτών και αρμόδιων φορέων για το αίτημα τους να μην κλείσει το σχολείο, με την ελπίδα να καταστήσουν με αυτόν τον τρόπο άπαντες κοινωνούς του αγώνα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύντομη πορεία των μαθητών στον κεντρικό δρόμο του Νεοχωρίου έγινε δεκτή με επευφημίες και χειροκροτήματα από τους εκατοντάδες παριστάμενους που είχαν παρακολουθήσει νωρίτερα την μαθητική παρέλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...