Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ανήλικοι πορτοφολάδες ταξίδεψαν για "ντου" στην Αμαλιάδα ...


13 και 16 ετών είναι οι δύο Ρουμάνοι που αφίχθησαν το πρωί στην Αμαλιάδα, προερχόμενοι από την Πάτρα, με σκοπό να κλέψουν πορτοφόλια. Οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος...
... Ασφαλείας και της ομάδας ΔΙΑΣ στις 10:30 το πρωί, λίγα λεπτά μετά από την αρπαγή του πορτοφολιού ιδιοκτήτριας καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων.

Οι δύο ανήλικοι μπήκαν στο κατάστημα, άρπαξαν το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας -που περιείχε 130 ευρώ και προσωπικά έγγραφα- από το γραφείο την ώρα που αυτή βρισκόταν στο πατάρι και τράπηκαν σε φυγή, αλλά εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, ενώ λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της σύλληψης τους βρέθηκε πεταμένο και το πορτοφόλι, με το περιεχόμενο του.

Το μεσημέρι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας και αφού πρώτα τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθησαν ελεύθεροι.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...