Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Με λιακάδα το Πάσχα στην Ηλεία


Καλοκαιρία επικρατεί σήμερα Μεγάλο Σάββατο στην Ηλεία με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Με ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθεί το ψήσιμο του οβελία αύριο Κυριακή του Πάσχα.
Τους 24 βαθμούς Κελσίου άγγιξε το θερμόμετρο στην πόλη του Πύργου, τους 23 στην Αμαλιάδα, τους 22 σε Αρχ.Ολυμπία & Βαρθολομιό και τους 19 με 20 βαθμούς στις ημιορεινές περιοχές σήμερα Μ.Σάββατο.
Ανάλογες θερμοκρασίες με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις περιμένουμε αύριο Κυριακή του Πάσχα. Τη νύχτα όμως και νωρίς το πρωί θα επικρατεί αρκετή ψύχρα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί.

Αρχικά καλοκαιρία περιμένουμε και τη Δευτέρα του Πάσχα, από το απόγευμα όμως θα συννεφιάσει και το βράδυ θα βρέξει.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν την Τρίτη με τα περισσότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στα ηπειρωτικά ημιορεινά - ορεινά. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση, παρ'όλα αυτά θα ανέλθει στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο, από το απόγευμα της Δευτέρας, θα ενισχυθούν σε νοτιοανατολικούς ισχυρούς 6 και από το βράδυ σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Επιμέλεια πρόγνωσης: Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...