Η ΕΠΣΗ παρέδωσε 24.500 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού


Η ΕΠΣΗ παρέδωσε 24.500 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού
Ο κ. Χρίστος Πλευριάς παραδίδει την κατάσταση με τα έσοδα του τουρνουά στον κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο, παρουσία των κ.κ. Κυριάκου Κυριακόπουλο, Παύλου Τσάμη και Γιώργου Καριώρη.
Το ποσό των 24.500 ευρώ παρέδωσε σήμερα η ΕΠΣ Ηλείας στον κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο, υπεύθυνο της οργάνωσης ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ. Τα χρήματα αυτά εισπράχθηκαν απ’ την πώληση των εισιτηρίων...
...για το τουρνουά που διεξήχθη την Μεγάλη Εβδομάδα, για την οικονομική ενίσχυση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ. Αναλυτικά οι δηλώσεις των παρευρισκομένων στην διαδικασία παράδοσης του χρηματικού ποσού...

Χρίστος Πλευριάς (γεν. γραμματέας ΕΠΣΗ)

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του διήμερου ποδοσφαιρικού τουρνουά που διοργάνωσε η Ένωση για την ενίσχυση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ. Σε μια κρίσιμη περίοδο και ανταποκρινόμενοι στο σήμα κινδύνου που εξέπεμψε ο φίλος μας Γιάννης Λαμπρόπουλος, πριν από μερικές ημέρες, θελήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και από πλευράς διοργάνωσης, αλλά και από πλευράς συμμετοχής του κόσμου. Θέλω να πιστεύω μετά τα αποτελέσματα που είχαμε ότι τα καταφέραμε. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα ποσό των 24.000 και πλέον (περίπου 24.500) ευρώ, ένα ποσό που θα παραδώσουμε στον κ. Λαμπρόπουλο, ασφαλώς ικανοποιημένοι από την συμμετοχή του κόσμου σε αυτό το τουρνουά. Αυτό μας κάνει ακόμη πιο αποφασισμένους να συνεχίσουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και φυσικά να κάνουμε το τουρνουά για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ θεσμό».

Κυριάκος Κυριακόπουλος (Β’ Αντιπρόεδρος ΕΠΣΗ)
«Η επιτυχία του τουρνουά για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ κάθε χρόνο είναι όλο και μεγαλύτερη και πρέπει να γίνει θεσμός».


Παύλος Τσάμης (μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ)
«Είναι μεγάλη τιμή για την ένωση μας, η διεξαγωγή αυτού του τουρνουά, που δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, διότι διέθεσαν τον χρόνο τους και φυσικά σε όλους τους φιλάθλους που με τον όβολό τους πρόσφεραν μια σημαντική βοήθεια, στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ»

Γιάννης Λαμπρόπουλος (ταμίας του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ και υπεύθυνος στον νομό Ηλείας)
«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπου το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ θέλει να σταθεί δίπλα στα παιδιά που έχουν προβλήματα, θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΣΗ, στις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, που θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει θεσμός, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε, αλλά και σε αυτούς που δεν ήρθαν στο γήπεδο αλλά αγόρασαν τα εισιτήρια. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμο Πύργου για την παραχώρηση του σταδίου. Μετά την διεξαγωγή του τουρνουά από την προηγούμενη σαιζόν στο νομό μας, έχει ξεκινήσει ένας κύκλος επαφών για την διοργάνωση παρόμοιων τουρνουά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπως στις Ενώσεις Αχαΐας, Ζακύνθου και Κέρκυρας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι είχαν συγκεντρωθεί περίπου 17.000 ευρώ, δηλαδή η αύξηση που παρατηρήθηκε φέτος ήταν σημαντική στα έσοδα του τουρνουά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ